1. srpna 2014 • 14:00

Hrůzná penalta i dorážka. Hull se omlouvá za remízu s Trenčínem

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Mohl se zapsat do klubových dějin jako první střelec Hullu City při debutu v evropských pohárech. Místo toho anglický záložník Tom Huddlestone zazdil pokutový kop po faulu na útočníka Shanea Longa. A ještě hůře naložil s následnou dorážkou.



„Můžu se jen omluvit všem za to, že jsem polevil v soustředění,“ uvedl Huddlestone po bezbrankové remíze na Slovensku.

Brankář Volešák jeho pokutový kop zneškodnil tak, že balon vyrazil a doskákal Huddlestonovi přímo na kopačku. Anglický záložník dostal druhou šanci, aby neproměněnou penaltu napravil. Jenže odkrytou branku netrefil a míč z malého vápna napálil nad branku.

„Poslední tři nebo čtyři penalty jsme neproměnili, takže je nejvyšší čas je začít trénovat,“ uvedl zklamaný trenér Steve Bruce. „Z místa, kde jsem seděl, to vypadalo jednoduše. Klidně byste vsadili svůj dům na to, že Tom vstřelí gól.“

Hull v úvodním utkání ve 3. předkole Evropské ligy s Trenčínem remizoval 0:0. A v odvetě tedy musí vstřelit minimálně jeden gól.

„Věděl jsem, že to bude obtížný zápas. Trenčín je na tom technicky dobře a má nebezpečné protiútoky,“ chválil slovenský tým Bruce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud