22. srpna 2014 • 04:30

Ve Zwolle pějí ódy na Necida! Obrovsky mě nadchnul, říká kouč

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrátí se Tomáš Necid do své bývalé skvělé formy? Zatím to tak vypadá. Český útočník po svém příchodu do nizozemského Zwolle slyší pouze chválu. V duelu 4. předkola Evropské ligy si s ním hodně užili i sparťané. Po faulu právě na Necida se navíc pískala penalta. „Myslím, že nám tady bude velmi dlouho dělat radost,“ radoval se trenér Ron Jans.



Tomáš Necid nastoupil proti Spartě v základní sestavě. A na hrotu útoku byl pro svůj tým velmi platný. Od začátku zápasu ukazoval svoji sílu v osobních soubojích, sparťanští stopeři s ním měli plno práce.

Nejdříve výborně přihrál do šance, poté sám nebezpečné vypálil. Nejlepší moment však přišel ve 20. minutě. Necid skvěle udržel míč proti trojnásobné přesile, narazil si se spoluhráči a jeho únik do pokutového území zastavil obránce Brabec jen faulem. Penalta.

VIDEO | Faul na Tomáše Necida, po kterém se pískala penalta

„S výkonem Tomáše Necida jsem velmi spokojený, udělal na mě obrovský dojem. Umí hrát hlavou, je fyzicky silný, dokáže udržet míč a je to výborný týmový hráč,“ pochvaloval si po zápase trenér Zwolle Jans.

Samotný Necid teď bude jistě doufat, že se mu především vyhnou zranění, která jeho kariéru hodně přibzdila. Pokud bude pokračovat v podobných výkonech, může se brzy vrátit na výsluní.

A místo pro něj jistě najde i reprezentační trenér Pavel Vrba.

VIDEO | Gól Zwolle, na kterém měl podíl přesnou přihrávkou i Necid

Sparťan Jakub Brabec (vpravo) bojuje o míč s Tomášem Necidem ze Zwolle
Sparťan Jakub Brabec (vpravo) bojuje o míč s Tomášem Necidem ze Zwolle

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud