31. července 2015 • 04:57

Koubka zaskočil gól i časomíra: Kolik zbývá, mi říkala paní za brankou

Autor: iSport.cz, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

V díži měl zaděláno na pořádnou pochutinu. Při své premiéře v pohárech atakoval Tomáš Koubek čisté konto, s pořádně hořkou ingrediencí ale přispěchal v 89. minutě Ahmed Abed. Liberec v duelu 3. předkolo Evropské ligy porazila Kirjat Šmona „jen“ 2:1.



Obdržená branka mrzela jinak výborného Koubka o to víc, že střela Abeda byla tečovaná a původně asi ani nemířila mezi tyče. "Tomu hráči to sklouzlo po kopačce a letělo to mimo. Kluci chtěli blokovat střelu, bohužel to tam prošlo mezi lýtky a odrazilo se to do brány," smutnil Koubek na pozápasové konferenci.

"Teď bezprostředně převládá pocit z toho gólu, který ten dvojzápas zkomplikoval. Ale myslím, že jsme byli lepším a fotbalovějším týmem. Nic nebalíme," dodal brankář, který je v Liberci na hostování ze Sparty.

V Liberci vypadla časomíra, Koubek se ptal na čas diváků
Video se připravuje ...

Během zápasu Koubek moc práce neměl, ale po hodině hry se blýskl, když vychytal osamoceného Adriana Rocheta. "On mě chtěl přehazovat. Zvednul jsem ruce a trefil mě. Prostě jsem pomohl klukům, stejně jako oni pomohli mně v minulém zápase," pragmaticky konstatoval Koubek, který v té době ani nevěděl, jaká běží minuta. Na stadionu U Nisy totiž přestala fungovat časomíra.

"Ptal jsem se paní za bránou, kolikátá je vlastně minuta. Ptal jsem se dvakrát. Nejdřív mi řekla, že je 20:27 a podruhé, že běží 84. minuta. Neměl jsem vůbec ponětí o čase," prozradila překvapivý moment ze zápasu česká jednička z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek.

Liberci kazí radost gól z 89. minuty: Máme smíšené pocity
Video se připravuje ...

Tomáš Koubek po celý zápas ukazoval, že v něm roste pro český fotbal špičkový brankář
Tomáš Koubek po celý zápas ukazoval, že v něm roste pro český fotbal špičkový brankář

Pavelka: Respekt ze soupeře byl větší, než měl být
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud