Jan Podroužek
20. srpna 2015 • 22:09

Slavný Ajax? Měli jsme víc šancí, tvrdil jablonecký Greguš

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z AMSTERDAMU | Stačí si to spočítat. Jedna, druhá… A pak ještě další. Ján Greguš mohl dát klidně hattrick, když se to vezme trošku po vzoru vzdušných zámků. A právě proto, že se svými pokusy záložník Jablonce neuspěl, je z toho útlá prohra na Ajaxu 0:1. „Ale určitě hratelná,“ ubezpečuje Greguš.



„Myslím si, že jsme měli dost šancí, abychom aspoň jeden gól dali. Já osobně měl tři, kluci další dvě. Měli jsme toho víc než soupeř, na druhou stranu Ajax měl zase jasnou převahu,“ hodnotil zápas jablonecký záložník.

„Tu remízu jsme tu uhrát mohli, ale nevadí, výsledek je ještě takový, že určitě můžeme postoupit dál,“ dodával Greguš, kterého mrzela především jeho třetí šance. „Z vápna jsem obstřeloval protihráče. Snažil jsem se ho hlavně netrefit, šlo to těsně kolem tyčky,“ tvrdil.

Greguše hodně mrzelo, že Jablonec prohrál i přes nadějný výkon. „Byli jsme opatrnější a hlavně jsme jim nechtěli dávat moc příležitostí, což jsme zvládli dobře. Škoda té penalty a škoda, že jsme nebyli tak efektivní,“ zakončil.

První poločas nabídl místo ofenzivní podívané urputný souboj o každý centimetr
První poločas nabídl místo ofenzivní podívané urputný souboj o každý centimetr

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud