21. srpna 2015 • 15:25

Poslechněte si, co řekl Pergl o Thunu. Opravdu mluvil o zoufalcích

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho komentář vzbudil nebývalou pozornost. Bývalý obránce Sparty Pavel Pergl přirovnal v rozhovoru pro deník Sport fotbalisty Thunu před jejich čtvrtečním utkáním na Letné k zoufalcům. Následně se začal bránit, že tak ostré přirovnání nepoužil. Server iSport.cz má k dispozici záznam rozhovoru, které ho usvědčuje z omylu.



Perglův výrok se řešil před zápasem i po něm. Trenér Sparty Zdeněk Ščasný nabádal své hráče, aby kvůli němu nepodlehli dojmu, že proti nim stojí snadný soupeř. Kouč Thunu Ciriaco Sforza byl mnohem ostřejší. „Pergl nemá dostatek respektu. Měl by se starat o sebe a ne o nás. My si zase budeme dělat svoji práci,“ vzkázal obránci, který s lichtenštejnským Vaduzem hraje švýcarskou ligu.

Pergl se pak snažil vzít zpět svá slova, ve kterých popisoval vzájemné zápasy ve 3. předkole Evropské ligy (CELÝ ROZHOVOR SI PŘEČTĚTE ZDE>>>). „Nikdy jsem neřekl, ze FC Thun jsou zoufalci, co neumí hrát fotbal... Jediný co jsem řekl, že posledních 25 minut v zápase proti Vaduzu se nedostali přes půlku hřiště a zoufale se bránili, jinak ty zápasy byly absolutně vyrovnaný,“ napsal na svém facebookovém profilu.

V záznamu rozhovoru lze však slyšet něco jiného. Doslovná citace zní: „Bohužel jsem to prosrali s tím posraným Thunem, s takovýma zoufalcema. Když mi druhý den řekli kluci, že Thun dostal Spartu, tak jsem byl opravdu nasranej.“

Pergl už poslal omluvu sportovnímu řediteli i trenérovi Thunu. Osobně jim celou situaci bude moci objasnit hned v neděli odpoledne, kdy Thun hostí Vaduz v 6. kole nejvyšší švýcarské soutěže.

Tady je důkaz! Takhle Pergl hovořil o zoufalcích z Thunu
Video se připravuje ...

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud