Hynek Preisler
27. srpna 2015 • 11:33

Půlnoční útok na spánek! Kolem hotelu Liberce rámusila Torcida

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z CHORVATSKA | Vášniví fanoušci Hajduku Split se pokusili před dnešní veledůležitou odvetou (20.00) play off o základní skupinu Evropské ligy narušit spánek libereckých fotbalistů! K hotelu Katarina, kde hráči Slovanu s realizačním týmem bydlí a jenž je od Splitu vzdálený zhruba dvacet kilometrů, směřovala před půlnocí několik kilometrů dlouhá kolona aut a motorek. Přímo k hotelu však proniklo jen několik desítek fanoušků, kteří komplex obcházeli a snažili se dělat co největší rámus.



„Policisté se to snažili zastavit, ale nešlo to. Naštěstí před hotel se prý všichni nedostali, zhruba pár desítek. Měli vuvuzely, vybuchlo několik petard, nějaký ohňostroj a asi po půl druhé byl konec,“ prozradil iSportu.cz sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

Split bere dnešní zápas jako nejdůležitější utkání za posledních pět let. Před několika lety se totiž zadloužený Hajduk ocitl na hraně bankrotu. Nové vedení klubu však rozsáhlými úsporami či sázkou na mladé hráče snížil dluhy, ze všeho však ještě venku není. Postup do základní skupiny Evropské ligy by kromě přísunu milionů euro znamenal i razítko na to, že vedle Dinama Záhřeb nejslavnější chorvatský klub jde správnou cestou.

„Navíc pro fanoušky by to byla odměna ze jejich extrémní trpělivost, kterou měli v těžkém přechodném období v posledních letech,“ vysvětlil chorvatský novinář Aleksandar Holiga.

První zápas Hajduk v Liberci prohrál 0:1, celá Dalmácie však věří, že s pomocí vášnivých fanoušků Split dnes večer ztrátu před již týden vyprodaným stadionem dožene. Fanoušci začali ve Splitu tradičně již v noci před zápasem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud