28. srpna 2015 • 15:35

Takhle slavil Liberec postup v EL: Chorály pro letušku!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Postup je potřeba si užít. Fotbalisté Liberce se po roční pauze vrací do Evropské ligy. Poté, co vyřadili Hajduk Split, mají jako jeden ze tří českých klubů jistotu podzimu v pohárech. Nelze se divit, že cestou z Chorvatska panovalo značné veselí. Podívejte se, jak si výprava Slovanu velký úspěch užila.



Všechno začalo už v autobusu cestou na letiště, kdy si celý tým společně zazpíval písničku Backstreet Boys I Want It That Way. V letadle veselí pokračovalo. Občerstvení pomáhal roznášet záložník Zdeněk Folprecht. Když se letuška před odletem snažila přednést bezpečnostní instrukce, při každém pohybu jejích rukou následoval hlasitý chorál libereckých hráčů. "Tím děkuji celé posádce letadla za skvělý přístup a trpělivost," poznamenal na Facebooku sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar. 

Tak mi to nedalo a musím ještě jedno předstartovní video! Tímto děkuji celé posádce letadla za skvělý přístup a trpělivost...:-)

Posted by Jan Nezmar on 28. srpen 2015

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud