28. srpna 2015 • 21:15

Ščasný po losu volal do Řecka: APOEL i Tripolis se na góly nadřou

Autor: jab, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta dostala do skupinové fáze Ligy mistrů zajímavé, ale ne nehratelné soupeře. "Schalke je favorit, druhé místo je ale v našich silách," zní unisono z letenského tábora. Kromě německého týmu vyzve Sparta ještě řecký Tripolis a APOEL Nikósie.



Dortmund. Tak znělo jméno nejobávanějšího soupeře před pátečním losem, Borussia s jedenácti nastřílenými góly do sítě norského Oddsu ve 4. předkole budila respekt. A obavy byly na místě, Sparta se v základní skupině K Evropské ligy utká s od Dortmundu jen 27 kilometrů vzdáleným Schalke 04.

"Jsem moc rád, přál jsem si někoho z Bundesligy, bude tam výborná atmosféra," pochvaloval si los záložník Ladislav Krejčí. V podobně nadšeném duchu hovořil o šestém týmu loňskéhop ročníku neměcké nejvyšší soutěže i univerzál Martin Frýdek. "Schalke je dobrý soupeř, bude jasný favorit skupiny, o druhé místo se ale můžeme poprat, šance na postup určitě je."

Další dva soupeře dodalo do sparťanské skupiny Středomoří, Kypr bude reprezentovat mistrovský tým APOEL Nikósie, Řecko zase třetí tým ligy Asteras Tripolis. Výhoda pro kouče letenských Zdeňka Ščasného, který na jihu Balkánského poloostrova působil a hned po losování volal svým řeckým známým. "Oba týmy jsou výborně organizované, ale mají problém se střílením gólů," prozradil první poznatky Ščasný.

Sparťané po losu: Schalke je favorit, porveme se o druhé místo
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud