Jakub Konečný
16. září 2015 • 18:05

Lafata mu nic neříká. Neznám ho, řekl stoper soupeře Sparty

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ŘECKA | Je to nejlepší střelec v historii české ligy a každý domácí soupeř Sparty se na něj pečlivě chystá. Hráče Asterasu Tripolis, prvního soupeře letenského klubu v základní skupině Evropské ligy, však jméno Davida Lafaty nestraší. „Nezlobte se, toho neznám,“ podotkl uctivě zkušený stoper řeckého celku Dorin Goian.



Kdo by čekal, že šéf obrany Asterasu Tripolis musí mít Davida Lafatu nastudovaného od A do Zet, ten by se šeredně spletl.

„Viděli jsme na videu několik zápasů Sparty a víme, že má velice kvalitní hráče. Nicméně neberte to, prosím, jako urážku, ale Lafatu neznám,“ odpověděl Dorin Goian, čtyřiatřicetiletý rumunský stoper řeckého celku, na otázku, jaký dojem na něj dělá kapitán pražského celku.

„Jediný hráč Sparty, kterého znám, je Fatai, protože hrál s mým bratrem v Rumunsku. Je to hráč výborných kvalit, proto je teď ve Spartě,“ dodal bývalý hráč Palerma a Glasgow Rangers.

Paměť má přitom muž s 59 starty za rumunskou reprezentaci výbornou, dobře si totiž vybavuje, že ještě coby hráč Steauy Bukurešť skóroval před sedmi lety v Lize mistrů proti pražské Slavii.

„Zas tolik gólů jsem nedal,“ začal Goian svou vzpomínku. „Takže gól proti Slavii si pamatuju velice dobře. Jako trenér nás vedl Gheorghe Hagi a prohráli jsme 1:2. Doufám, že budu skórovat i proti Spartě, ale že tentokrát neprohrajeme,“ doplnil s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud