18. září 2015 • 08:55

Štajner o neuznaném gólu Sparty: Slušnej zářez, Damková má vliv!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty neodehráli na úvod Evropské ligy ideální zápas, ale na půdě Asterasu Tripolis mohli přeci jen vyhrát 2:1. V nastaveném čase už se radovali po hlavičce Davida Lafaty, jenže sudí jeho gól kvůli údajnému faulu ve vápně neuznal. Jeho výrok rozzuřil nejen sparťany, ale na Twitteru se nad ním pozastavil třeba i bývalý hráč Liberce či Boleslavi Jiří Štajner.



„Slušnej zářez ACS, je vidět, že Damková má velký vliv…“ okomentoval dramatickou situaci v závěru duelu Sparty v Tripolisu na svém twitterovém účtu Jiří Štajner. Letenští v nastaveném čase zatlačili soupeře do vápna a po Dočkalově rohu poslal  Lafata hlavou míč do prázdné branky.

Už se běžel radovat, jenže zaúřadoval chorvatský sudí Marijo Strahonja, jenž odpískal nedovolený zákrok Ladislava Krejčího na brankáře, který ale nikdo jiný neviděl. Sparťané se na něho sesypali jako vosy, ale nebylo jim to nic platné – z Řecka tak vezou jen vydřený bod.

„Nevím, co viděl pan rozhodčí, já ale určitě nefauloval,“ tvrdil bezprostředně po zápase Mario Holek . „Naprosto regulérní gól,“ měl jasno i kouč Zdeněk Ščasný. „Můžeme si o tom zápase myslet, co chceme, ale měli jsme vyhrát,“ dodal s tím, že sudí Spartu obral dokonce o dvě branky. „Už gól, který jsme dali v první půli, byl z mého pohledu regulérní,“ uvedl Ščasný.

"Vůbec nevím, co rozhodčí písknul. Stál jsem u brankáře, Bořek ( Dočkal ) kopnul roh, gólman do mě strčil, já udělal dva kroky dopředu, Keny (Fatai) to prodloužil, Lafi dal gól, pět vteřin a rozhodčí písknul faul. Ptali jsme se ho, co písknul, a nic neřekl. Nevím, co k tomu říct. Já tam žádný faul neviděl, rozhodčí jo..." smutnil i Ladislav Krejčí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud