Stanislav Hrabě
30. září 2015 • 19:54

Proč se neptáte na Liberec? divil se marseilleský trenér Míchel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MARSEILLE | Byla to zvláštní předzápasová tisková konference. Formou i obsahem. Novináři se dotazovali francouzsky, španělský trenér Míchel odpovídal ve své mateřštině a tlumočilo se do češtiny. Ovšem informace, které přítomné novináře doprovázející Slovan Liberec do přístavu ve Středozemním moři ani moc nezajímaly. Týkaly se totiž mnohem více nedělního zápasu proti Paris Saint-Germain.



„Proč se neptáte na zítřejší zápas, ten je hrozně důležitý?“ obracel trenér Míchel neustále pozornost k duelu se Slovanem Liberec. Marně. Když nastoupí Diarra, nebude v neděli unavený? Bude odpočívat Michy Batshuayi? Dáte příležitost odchovancům? Otázky pořád vytrvale směřovaly k pařížskému svátku. 

„Co víte o Liberci, které znáte hráče?“ zazněla pojednou poněkud jiná. Od místního redaktora! „Jsem rád, že se na to ptáte,“ přivítal ji Míchel. A přidal povšechnou charakteristiku. „Je to mladé mužstvo, útočně laděné, spoléhající na protiútoky. Nedělá moc chyby. Jednotlivce bych nechtěl jmenovat, je to hlavně kolektiv,“ poskytl vyčerpávající pohled pro všechny přítomné.

A pak už se zase probíralo střetnutí proti lídru francouzské ligy. Rivalita mezi Paříží a Marseille je obrovská, přičemž ve fotbale ještě narůstá. Myšlenkou pod Eiffelovkou budou i mnozí fanoušci, na stadion jich přijde na neznámé mužstvo z Čech sotva deset tisíc.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud