23. října 2015 • 07:37

Tři góly do sítě Plzně: Zaváhání Kozáčika, teč i chyba v komunikaci

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z VÍDNĚ | Čím Plzeň ztratila zápas na Rapidu Vídeň? Jednoznačně pasivitou, ze které plynuly chyby v obraně a zbytečné góly. Domácím šlo štěstí naproti, ale při lepším výkonu mohli Západočeši v důležitém utkání alespoň bodovat. Jak došlo ke třem inkasovaným brankám?



34. minuta – chyba Kozáčika před vyrovnáním

Matúš Kozáčik mužstvo dokáže podržet, k první brance Rapidu ale vůbec nemuselo dojít. Před osudným rohovým kopem totiž západočeská jednička zbytečně zaváhala. Balon směřující do Kozáčikových rukavic mu vypadl a domácí mohli zahrávat roh. „Chytat se to dalo,“ uznal Kozáčik. Ze standardní situace následně vyrovnal kapitán Hofmann. „Věděli jsme, že standardky takhle rozehrávají, pouštěli jsme si to i na videu. Je škoda, že jsme ten první v šestnáctce neuhlídali. Byl to šťastný gól, asi trošku tečovaná střela,“ komentovala to plzeňská jednička.

52. minuta – ofsajd před druhým gólem Rapidu

Při prvním centru do vápna ještě bylo vše v pořádku, při následném pokusu, který skončil v plzeňské síti, zakončoval Schaub pravděpodobně v těsné ofsajdové pozici. „Mně se zdál, že byl. Ale soudce to nezdvihl, takže gól platí,“ nehledal výmluvy Kozáčik. „Ofsajd to byl a jedno to škoda, protože Rapid od toho momentu byl tím, kdo držel otěže zápasu,“ dodal ve studiu Nova Sport Marcel Lička.

68. minuta - zaváhání před brankou na 1:3

David Limberský šel při dlouhém balonu do souboje s jedním z hráčů Rapidu. Zamýšlený Petsosův centr ale byl tak přesný, že balon skončil v síti. Kozáčik neměl šanci, nicméně s Limberským mohli zareagovat lépe. „On ho předskočil, ale snažil se svého hráče jen vyblokovat a já zase čekal, že to někdo tečuje. Nakonec to prolétlo až do brány,“ ohlédl se Kozáčik za rozdílovou brankou.

MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 10. • 21:05
SK Rapid Vídeň
SK Rapid Vídeň
3:2
ONLINE
22. října
21:05
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
Góly

Domácí: 34. S. Hofmann, 52. Schaub, 68. Petsos

Hosté: 12. Ďuriš, 76. Hrošovský

Sestavy

Domácí: Novota – Pavelić, Dibon, M. Hofmann, Stangl – Petsos, Schwab – Schaub (80. Huspek), S. Hofmann (C) (62. Grahovać), Kainz – Prosenik (68. Jelić).

Hosté: Kozáčik (C) – Rajtoral, Baránek, Hejda, Limberský – Hrošovský, Vaněk (80. Holenda) – Kopic (58. Petržela), Hořava (58. Kolář), Kovařík – Ďuriš.

Náhradníci

Domácí: Knoflach, Sonnleitner, Huspek, Auer, Grahovać, Alar, Jelić

Hosté: Bolek, Matějů, Kolář, Kučera, Petržela, Holenda, Mahmutovič

Karty

Domácí: Dibon

Hosté: Kovařík

Rozhodčí

Pawson – Kirkup, Betts – Madley, Mason (všichni Anglie)

Stadion

Ernst-Happel-Stadion, Wien

Plzeňský Michal Ďuriš slaví brzký gól na půdě Rapidu Vídeň
Plzeňský Michal Ďuriš slaví brzký gól na půdě Rapidu Vídeň

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud