23. října 2015 • 14:25

Dusno při střídání Celtiku! Seřval trenéra, pak to schytal od ikony

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve třetím kole základních skupin Evropské ligy čekalo Celtic Glasgow ve skupině A norské Molde. Slavný skotský klub si ale na hřišti soupeře uřízl pořádnou ostudu. Zápas prohrál 1:3 a jeden z jeho hráčů, Kris Commons, dokonce vynadal trenérovi, co si to dovoluje ho vystřídat, když vstřelil jediný gól svého týmu. „Nepřijatelné. Jsme tým a není to pouze o jednom hráči,“ zlobil se po utkání kouč Celtiku.



Celtic nevstoupil do zápasu vůbec dobře. Už v 11. minutě prohrával 0:1 a v 18. minutě vedl norský celek dokonce už o dvě branky. Ve druhém poločase se Skotům podařilo snížit. Gól na 1:2 vstřelil v 55. minutě Kris Commons. Jenže Molde opět udeřilo a minutu na to vedlo opět o dvě branky.

Trenér hostů Ronny Deila na vývoj zápasu reagoval tak, že ze hry stáhl právě jediného střelce skotského klubu a to Commons nemohl rozdýchat. Během cesty na lavičku zhluboka od plic nadával norskému kouči a vehementně gestikuloval, co si to dovoluje. Dokonce naznačoval, že on jediný vstřelil gól a přitom je vystřídaný.

„Jeho chování je nepřijatelné. Jsme tým a není to pouze o jednom hráči. Bylo to od něho velmi neuctivé,“ komentoval chování Commonse trenér Celtiku. „Chápu, že hráči mohou být při střídání frustrováni. Projevovat však zklamání takhle navenek, to v Celtiku netolerujeme,“ dodal.

Commons seřval trenéra pořádně od plic.
Commons seřval trenéra pořádně od plic.

Na straně trenéra byl i bývalý kapitán skotského velkoklubu Stilijan Petrov. V televizním studiu BT Sport uvedl, že by se Commons měl omluvit trenérovi a fanouškům Celtiku. „Nezáleží na tom, jestli jste frustrovaný. Tým prostě neměl svůj den, a i když Commons vstřelil jediný gól, tak jeho výkon nebyl dobrý,“ nebral si servítky bulharský internacionál.

„Promiň, Krisi, ale tohle je ubohé. Měl by ses všem omluvit,“ dodal bývalý záložník, který se Celtikem vyhrál čtyři mistrovské tituly.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud