9. listopadu 2015 • 22:33

Slavný jen chvíli. Fanoušek z Ázerbájdžánu sám v Dortmundu? LEŽ!

Autor: stk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotka, která obletěla svět. Zatímco domácí sektory dortmundské arény byly našlapané, na tribuně pro hosty se „tísnil“ jediný fanoušek Gabaly. Slavný byl ale jen chvíli. Jak se později ukázalo, na čtvrteční zápas Evropské ligy vyrazilo z Ázerbájdžánu mnohem více příznivců.



Sociálními sítěmi se začala šířit fotografie jediného fanouška v sektoru hostů, který do Dortmundu přijel podpořit svůj milovaný klub až z Ázerbájdžánu. Nebylo by žádným překvapením, kdyby byl skutečně fanouškem jediným. Vždyť z jeho domoviny je to do Německa přes 3 tisíce kilometrů!

Na pravou míru vše uvedli další návštěvníci duelu. Pod příspěvek účtu BBC Sporf na Twitteru sdíleli fotky, z nichž je patrné, že fanoušků z Gabaly přijelo podstatně více. Autor původního snímku sice vyfotil sektor hostů, ale pouze horní část. Většina přízivců z dalekého východu se však nacházela na tribuně u hrací plochy.

Fanoušci z Ázerbájdžánu nemusí smutnit. I když jejich klub v rámci Evropské ligy podlehl Borussi 0:4, partička vlajkonošů se stala díky pár nevinným fotkám slavnou po celém světě.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud