10. prosince 2015 • 05:10

Jarmil burcuje Liberec se Čtvrtníčkem v posteli. A co na to Pelta?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitva, na kterou se nezapomíná. Fotbalisté Liberce si to dnes rozdají v přímém souboji o postup do jarní části Evropské ligy se slavným Olympiquem Marseille a celé město bude na nohou. Liberecký srdcař, herec Ladislav Hampl alias Jarmil z Houslic z Okresního přeboru, se významně podílel na přípravě historické fanzony, která dnes rozvibruje centrum města. Moderovat ji bude s Leošem Nohou neboli Ádou Větvičkou. Velký zápas holt vyžaduje výjimečnou akci.



Hampl burcuje fanoušky i pomocí videa, ve kterém se probudí v posteli s  Petrem Čtvrtníčkem hrůzou z toho, že by zápas s Marseille zaspal. A pošťouchne i rivala z Jablonce a jeho šéfa Miroslava Peltu . Podívejte se na Jarmilovo vtipné video a další vydařené propagační šoty Slovanu.

Dvojrozhovor Hampla, alias Jarmila, s Leošem Nohou neboli Ádou Větvičkou, čtěte ve čtvrtečním Sportu! Elektronickou verzi si můžete koupit ZDE »

Program fanzony pro fanoušky Liberce na Nerudově náměstí

moderují Ladislav Hampl a Leoš Noha

12.00-15.00 předtočená přání více než 50 osobností ze světa sportu a kultury hráčům Liberce do zápasu s Marseille (například Antonín Panenka , Karol Dobiaš, Karel Poborský , Přemysl Bičovský, Vojtěch Dyk , Ivan Trojan a další), soutěže, Spolek 28

15.00 akustický koncert Jakuba Děkana

16.00 15 let od utkání s Liverpoolem, představení týmu, autogramiáda sestavy Liberce (Jiří Štajner, Ladislav Škorpil, Jan Nezmar, Tomáš Janů, Robert Neumann, Josef Lexa, Petr Johana, Antonín Kinský a další)

16.45 zdravice vykartovaného odchovance Liberce Lukáše Pokorného

17.00 společný odchod na stadion U Nisy

MŮJ PRVNÍ GÓL: Hlavou z metrové výšky, směje se Ladislav „Jarmil“ Hampl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud