25. února 2016 • 13:18

Van Gaalova motivace? Fergie nás nadržené nechtěl, smál se Ferdinand

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vtipnou televizní dohru mělo hecování kouče Manchesteru United Louise van Gaala před dnešní odvetou play off Evropské ligy proti Midtjyllandu, ve které musí „rudí ďáblové“ odvracet vyřazení po úvodní porážce 1:2 v Dánsku. Nizozemský manažer přiznal, že hráčům kladl na srdce, aby byli pořádně nadržení.



„Touha, hlad, častokrát jsem použil slovo nadržení,“ popsal Van Gaal na tiskové konferenci, jak motivoval své svěřence do odvety s dánským mistrem, za který hraje i český fotbalista Václav Kadlec.

Bývalá hvězda United Rio Ferdinand pak v televizi porovnával tohle hecování s tím, jaké zažil na Old Trafford s legendárním Alexem Fergusonem.

Obránce Manchesteru United Rio Ferdinand zradil v sobotu Sira Alexe. Možná proto brzy anglický klub opustí...
Obránce Manchesteru United Rio Ferdinand zradil v sobotu Sira Alexe. Možná proto brzy anglický klub opustí...

Ve studiu BT Sport nejdříve další expert Gary Lineker konstatoval, že Van Gaal „touhle hláškou posunul pojem sexy fotbal na úplně novou úroveň.“ Na to pak Ferdinand se smíchem prohlásil: „S Fergiem to bylo naprosto opačně – ten nás nikdy nechtěl takhle nadržené!“

United po kolapsu na půdě Midtjyllandu, za který schytali v Anglii drsnou kritiku, vyhráli v pondělí v pátém kole FA Cupu s třetiligovým Shrewsbury a Van Gaal doufá, že se tým konečně nastartuje a ještě zachrání mizernou sezonu. Začít by měl už dnes postupem do osmifinále Evropské ligy. Jednoduché to ale mít rozhodně nebude.

Duel Manchesteru United s Midtjyllandem sledujte od 21.05 ONLINE zde »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud