26. února 2016 • 22:28

Klopp po losu EL: Liverpool proti United? Skvělé, to jsem chtěl

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční losování osmifinále Evropské ligy dalo dohromady několik zajímavých dvojic. Pikantní souboj zažijí dva angličtí rivalové. Liverpool svede bitvu s Manchesterem United, svým tradičním lokálním rivalem. "Skvělé, za soupeře jsem je chtěl," překvapil upřímnou odpovědí kouč Liverpoolu Jürgen Klopp.



Losování ve Švýcarském Nyonu nemělo žádné omezení. Díky tomu na sebe v evropské soutěži mohou narazit týmy ze stejné země. V případě Liverpoolu a Manchesteru United jde o jedno z největších ostrovních derby. Bitva v Evropské lize, anglickými celky jindy podceňované soutěži, najednou získala nový náboj.

"Je to skvělé, opravdu výborné. Takové zápasy si zasloužíme. Nebude to jednoduché, ale zeptejte se mých kolegů v klubu. Když se mě ptali, koho chci za soupeře, odpověděl jsem: 'Manchester United.'," prozradil trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

"Hráli jsme s nimi výborný zápas v lednu, ale prohráli 0:1. Takový výsledek jsme si nezasloužili. Teď máme šanci to napravit," burcoval německý trenér. "V tomhle kole Evropské ligy už nejsou lehcí soupeři. Takže Manchester United? Cool! Když vidím los, je to Liverpool proti United. tak, jak to má být," pochvaloval si Klopp.

Borci z Anfield Road ale mají před sebou ještě jinou výzvu. V neděli je čeká finále Ligového poháru. V posvátném chrámu Wembley se střetnou s druhým silným týmem z Manchesteru, boháčům ze City.

"Už na ten zápas myslím, v hlavě si představuji různé scénáře. Třeba jak slavím před našimi fanoušky. Všechno je o tvrdé práci. Řekl jsem hráčům, že jsme opravdu dobří. Ještě dva dny a jdeme do toho," hecoval před nedělním šlágrem.

Lazio? Možná využijeme Nedvěda, říká Ščasný. Bičík si dá pozor na Kloseho
Video se připravuje ...

2571459:gallery:true:true

2558796:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud