11. března 2016 • 10:50

V Itálii už odepisují Spartu: Lazio je jednou nohou ve čtvrtfinále

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Lazia Řím jsou po čtvrteční remíze 1:1 v úvodním osmifinále Evropské ligy na Letné se Spartou podle italských médií jednou nohou ve čtvrtfinále. "Lazio prošlo velkým testem charakteru, když na inkasovanou branku dobře zareagovalo a dokázalo vyrovnat," napsal deník La Republica.



Osmý celek Serie A byl v Praze od první minuty lepším týmem, ale Spartu poslal do vedení ve 13. minutě Martin Frýdek. Hosté ještě do přestávky vyrovnali zásluhou Marca Parola a poté si remízu, která jim dává před odvetou větší naději na postup, zkušeně pohlídali.

"Lazio prošlo velkým testem charakteru, když na inkasovanou branku dobře zareagovalo a dokázalo vyrovnat," napsal deník La Republica. "Tým trenéra Pioliho odložil ošklivé šaty, který v poslední době obléká v domácí lize (Lazio v lize vyhrálo jediný z posledních sedmi zápasů), a pro evropský pohár se opět oblékl do gala výkonu. Je tak jednou nohou ve čtvrtfinále a doma by měl postup potvrdit," dodal.

"V domácí lize se Lazio trápí, ale v Evropě jede jako dobře namazaný stroj. V devíti zápasech si připsalo pět výher a čtyři remízy a o jeho góly se navíc postaralo deset různých střelců," napsal list Gazzetta dello Sport. "Z Prahy, kde nastoupilo proti silnému soupeři s dobře organizovanou obranou, si veze do odvety dobrý výsledek," uvedl.

Jakub Brabec odvedl v obraně Sparty spolehlivý výkon
Jakub Brabec odvedl v obraně Sparty spolehlivý výkon

Ščasný: Střídání s Fataiem hrubě nevyšlo, to se stává
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud