17. března 2016 • 12:00

Sparťané si za odměnu vzali do Říma partnerky. Bydlí ale zvlášť

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ŘÍMA | Atraktivní zájezd do Říma pojala Sparta i jako vhodnou příležitost k poděkování za dosud dobře odvedenou práci. Proto na odvetu osmifinále Evropské ligy proti Laziu přicestovali i úspěšní mládežničtí trenéři klubu a také manželky a přítelkyně hráčů. „Je to odměna pro hráče,“ glosoval přítomnost drahých poloviček trenér Zdeněk Ščasný.



Marek Kincl, autor legendárního postupového gólu proti Laziu v Lize mistrů před dvanácti lety. Bývalý reprezentační gólman Petr Kouba. Nebo televizní kuchař Emanuele Ridi . Výprava Sparty na odvetu osmifinále Evropské ligy v Římě se zajímavými tvářemi jen hemžila.

Nejvíc pozornosti však stejně přitahovala skupina atraktivních dam a dívek. Fotbalisty posledního českého zástupce na mezinárodní scéně totiž tentokrát doprovázejí i jejich partnerky.

Fotbalisté Sparty si mohli do Říma vzít své partnerky. Na snímku Costa Nhamoinesu s přítelkyní.
Fotbalisté Sparty si mohli do Říma vzít své partnerky. Na snímku Costa Nhamoinesu s přítelkyní.

V luxusním pětihvězdičkovém Grand Hotelu Plaza v centru Věčného města se tak ubytovaly manželky Davida Lafaty , Bořka Dočkala , Ondřeje Mazucha či Radoslava Kováče , jakož i přítelkyně Costy , Martina Frýdka nebo Lukáše Juliše.

„Byla to odměna pro hráče, ale není to pojaté tak, že by si sem přijeli užít radovánky. Přijeli sem hlavně hrát, a že jsou tady i jejich partnerky, je naprosto logické, protože sem klub stejně vypravoval dvě letadla. Myslím, že je to v pořádku,“ komentoval to trenér Zdeněk Ščasný, který s hráči a realizačním týmem bydlí samozřejmě v jiném hotelu.

„Hráči tady určitě nejsou pro to, aby si prohlíželi Španělské schody a Fontánu di Trevi, ale manželky tam můžou,“ dodal s úsměvem kouč, jehož manželka Hana zatím absolvovala se Spartou v této sezoně všechny výjezdy. A soudě podle výsledků zatím nosí klubu štěstí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud