7. dubna 2016 • 04:59

Spartu pálí zranění. Na Villarreal chystá systém 3-5-2, nastoupí i Juliš

Autor: pod, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třináctka. Často se říká, že tohle číslo zrovna moc štěstí nenosí. V případě Sparty by to však dneska mohlo být naopak. Letenský klub útočí na vyrovnání českého rekordu Slavie v počtu odehraných zápasů v evropských pohárech bez porážky. Usilovat o něj bude na hřišti našlapaného Villarrealu, v úvodním čtvrtfinálovém duelu Evropské ligy. Sparta jde ale do bitvy sezony zdecimovaná zdravotními problémy. Jak by mohla její oslabená sestava vypadat?



V brance Sparty by i před zdravotní problémy neměl chybět David Bičík. Neotřesitelná jednička vynechala poslední utkání na Slovácku (0:2), ale prestižní bitvu na půdě Villarrealu by měla zvládnout. I když možná s bolestmi.

Dá se očekávat, že před Bičíkem bude stoperská trojice, jelikož Sparta nejspíš nastoupít v systému 3-5-2- Tu by měli tvořit Costa, Jakub Brabec a Mario Holek. Poslední jmenovaný také zápasil se zdravotními trablemi, ale ve středu trénoval bez problémů.

Zápas Villarreal - Sparta sledujte od 21.50 ONLINE zde »

Velký problém má pak Sparta na krajích, jelikož hrát určitě nebude zraněný Ondřej Zahustel a Costa se kvůli absenci Ondřeje Mazucha přesune na stopera. Křídla by tak ve zmiňovaném systému 3-5-2 měli hrát zleva Ladislav Krejčí a zprava Tiémoko Konaté.

Villarreal je silný, tušil Lafata. Zahustel jede jen jako divák, u Juliše je otazník
Video se připravuje ...

Ve středu zálohy by pak naopak opory chybět neměly. Zraněný jsou sice Lukáš Vácha i Petr Jiráček, ale trenér Zdeněk Ščasný má k dispozici Lukáše Marečka, Martina Frýdka i Bořka Dočkala. Právě tato trojice by měla pro Spartu střed pole vybojovat.

V útoku pak bude letenskému týmu určitě chybět Josef Šural, posila z Liberce v evropských pohárech nastupovat nemůže. Útočná dvojice by tak měla nastoupit ve složení kapitán David Lafata a mladý Lukáš Juliš.

Velká marodka je pro nás samozřejmě obrovská komplikace. Nezbývá nám, než si s tím poradit,“ řekl na tiskové konferenci před zápasem trenér Sparty Zdeněk Ščasný.

Pravděpodobná sestava Sparty na Villarreal
     Bičík    
   Holek  Brabec  Costa  
 Konaté  Mareček    Frýdek  Krejčí
     Dočkal    
   Lafata    Juliš  
Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-evropska-liga/265235/spartansky-lazaret-na-villarrealu-trenovalo-14-hracu-holek-je-pripraven.html

VELKÝ ROZHOVOR S BOŘKEM DOČKALEM ČTĚTE V ČTVRTEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Titulní strana čtvrtečního vydání deníku SportFoto sport

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Všechny zprávy pro fanoušky SpartyFoto spo

Juliš: Je lepší být v pozici outsidera
Video se připravuje ...

Mareček: Villarreal je top soupeř, můžeme však hrát uvolněně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud