15. dubna 2016 • 10:07

Klopp perlil: Vyhrajeme Evropskou ligu? Neptejte se na kraviny

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká pohárová noc na Anfield Road! V hlavní roli trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. Jeho tým po neuvěřitelném obratu v odvetě čtvrtfinále Evropské ligy a výhře 4:3 vyřadil Dortmund, s nímž německý kouč zažil řadu úspěchů a ještě v minulé sezoně ho trénoval. Fanoušci v nadsázce tvrdili, že ten, kdo postoupí z tohoto žhavého souboje, ovládne i celou Evropskou ligu. Klopp rychle zchladil televizního reportéra, který mu položil otázku na podobné téma. „Neptejte se mě na takové kraviny,“ zareagoval. „Nejdřív musíme zvládnout semifinále,“ odmítl se Klopp vznášet v oblacích.



Dvojice zápasů se špičkovým bundesligovým týmem je zatím vrcholem Kloppova liverpoolského angažmá. „Byla to nádherná, prostě nádherná noc,“ řekl německý kouč. Po první desetiminutovce to přitom vypadalo s vyhlídkami jeho týmu dost bledě. Hosté vedli 2:0 a po domácí remíze 1:1 jim všechno hrálo do karet. Reds ale pak nepoložilo ani vedení soupeře 3:1, v 77. minutě srovnal Sakho a v první minutě nastavení zařídil postup Chorvat Lovren čtvrtou trefou.

„Na konci jsme si ten výsledek určitě zasloužili. Sice jsme měli trochu štěstí, ale nikdy jsme se nepřestali snažit a vytvořili jsme si hodně šancí,“ uvedl Klopp.

Vnitřní sílu současného týmu přirovnal k Liverpoolu z roku 2005, když ve finále Ligy mistrů slavně dohnal třígólový náskok AC Milán. „Mohli jste to cítit, bylo to ve vzduchu. Ukázali jsme svůj charakter, bylo skvělé se na to dívat, kluci si zaslouží všechno uznání,“ rozplýval se Klopp.

Svého soupeře pro semifinále se Liverpool dozví dnes od 12:30. Na výběr je z trojice Villarreal , Šachtar Doněck a Sevilla. Sledujte ho ONLINE ZDE>>>

Obrovská radost Jürgena Kloppa po závěrečném hvizdu
Obrovská radost Jürgena Kloppa po závěrečném hvizdu

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud