15. dubna 2016 • 12:45

Villarreal má po Spartě Liverpool. Sevilla se o finále porve se Šachtarem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Evropské lize si Villarreal, který ve čtvrtfinále vyřadil pražskou Spartu, zahraje s Liverpoolem a Šachtar Doněck vyzve v druhém semifinále Sevillu, jež usiluje třetí triumf v soutěži za sebou. Úvodní duely jsou na programu 28. dubna, odvety 5. května. Finále se odehraje 18. května v Basileji.



Sevilla má na kontě čtyři triumfy v Evropské lize a jejím předchůdci Poháru UEFA, který ovládla už v letech 2006 a 2007, kdy na cestě do finále vyřadila v osmifinále právě Šachtar. Oba zápasy tehdy v normální hrací době skončily 2:2, když v odvetě zajistil vyrovnání v nastavení brankář španělský brankář Andrés Palop a Sevilla poté rozhodla v prodloužení.

Pro Liverpool může být semifinále v Evropské lize/Poháru UEFA se španělským soupeřem dobré znamení. Před šesti lety sice anglický klub nestačil na Atlético Madrid, v letech 2001 a 1976 si však poradil s Barcelonou a v obou případech poté soutěž vyhrál.

Semifinále EL (První zápasy 28. dubna, odvety 5. května)

Villarreal - Liverpool
Šachtar Doněck - Sevilla

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud