Tomáš Podvín
28. července 2016 • 21:50

Škoda po remíze: Cítím se špatně. Moje poslední šance už byla zoufalost

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Remíza 0:0 na domácím hřišti? V pohárovém dvojzápase určitě nadějný výsledek. Jenže vyprávějte to útočníkovi Slavie Milanu Škodovi, který měl proti Rio Ave hned několik šancí. „V koncovce jsem to nezvládl,“ litoval kanonýr „sešívaných“, kterého zároveň hodně mrzel neuznaný gól.



Zklamání na něm bylo po remíze s portugalským soupeřem hodně vidět. „Cítím se dost špatně, protože šancí jsem měl dost. Tenhle zápas jde jednoznačně za mnou,“ nehledal Škoda fráze.

Nejvíce ho mrzela poslední šance v závěru, kdy se už fanoušci radovali. Jenže gólman Rio Ave předvedl proti Škodově hlavičce skvělý zákrok. „To už bylo zoufalé,“ smutnil útočník.

„Vytáhl to dobře. Míč letěl vysoko, soustředil jsem se, abych ho třeba nepodskočil a chtěl jsem trefit bránu. On se rychle přesunul a chytil to. Když se na to ale podívám zpětně, více než půlka branky byla volná,“ pokračoval Škoda.

To byla tutovka! Škodovu hlavičku zázračně vyrazil Cássio
Video se připravuje ...

Jednou nicméně slávistický bombarďák míč do sítě dostal. Jenže jeho parádní nůžky šmikly zbytečně. Hlavní rozhodčí totiž odpískal faul. „Myslím, že to faul nebyl. Šel jsem do toho tělem, udělal jsem si prostor. Že bych do něj strčil, tak to vůbec. Bohužel to písknul,“ kroutil hlavou.

Co tedy říkal Škoda na konečný výsledek? „0:0 není nejhorší. Ale potom, kolik šancí jsme měli, nás to mrzí. Měli jsme vyhrát,“ hodnotil.

Do odvety půjde přesto Slavia sebevědomá. „Bude to podle mě podobný zápas, i když se Rio Ave možná bude více tlačit do koncovky. Hráli jsme dobře takticky a ukázali jsme, že se sehráváme. Šanci určitě máme. Myslím, že to je 50 na 50,“ zakončil.

Škoda: Zápas jde za mnou, v koncovce jsem selhal
Video se připravuje ...

Škoda se trefil přes hlavu, rozhodčí mu ale odpískal útočný faul
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud