23. srpna 2016 • 11:09

Trpišovský zůstane proti Larnace jen na tribuně. Budou to muka, přiznal

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez trenéra Jindřicha Trpišovského na lavičce bude ve čtvrtek Liberec válčit s kyperskou Larnakou o základní skupinu Evropské ligy.  Trenér Severočechů byl v prvním zápase vykázán na tribunu a přestože se má disciplinární komise UEFA jeho případem až v příštím týdnu, do jejího rozhodnutí na lavičku nesmí a odvetu by měl sledovat jen z tribuny stadionu U Nisy.



„Samozřejmě mě to mrzí. Raději bych byl na střídačce a prožíval to s týmem. Moc si nedovedu představit, že budu při takto důležitém zápase sedět na tribuně, budou to muka. Myslím si však, že sportovně nás to nějak neovlivní, na střídačce budou tři asistenti,“ uvedl liberecký trenér Jindřich Trpišovský, jehož mužstvo bude U Nisy proti kyperskému týmu hájit jednogólový náskok ze hřiště soupeře.

Trpišovský se v Larnace dostal v 81. minutě za stavu 1:0 na své střídačce do kontaktu s hráčem AEK Joanem Tomásem, jehož předtím postrčil Jan Sýkora, a francouzský sudí Ruddy Buquet ho po velké strkanici vykázal na tribunu. Rozhodčí pak již nepotrestal za nesportovní chování Jana Sýkoru, který již jednu žlutou kartu měl.  

„Ale jsem raději, že mám činnost pozastavenou já než Honza Sýkora. Pro mě i pro mužstvo je to důležitější. Druhou věcí je, že na videozáznamech, které máme k dispozici, je vidět, že tam došlo k minimálnímu kontaktu. Mrzí mě, že jsem potrestaný za to, že jsem zamezil kontaktu hráčů… Ale tak to je a velký problém v tom osobně nevidím,“ uzavřel Trpišovský.


 


 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud