+
Nenechte si ujít nejnovější
zprávy ze světa sportu.
Sledujte nás na Facebooku
a dozvíte se vše jako první.
15. září 2016 • 21:53

Costova ruka? Sudí nařídil penaltu pro Southampton správně

Autor:
TOP VIDEA
EXTRALIGA NARUBY: palba na rozhodčí, TOP kalhoty a rozzuřený Rolinek EXTRALIGA NARUBY: palba na rozhodčí, TOP kalhoty a rozzuřený Rolinek
Síla mého mandátu mě příjemně překvapila, komentoval svou výhru Martin Malík Síla mého mandátu mě příjemně překvapila, komentoval svou výhru Martin Malík
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťani se možná budou rozčilovat, ale tady vážně není o čem – rozhodčí nařídil penaltu za Costovu ruku na začátku utkání Evropské ligy Southampton – Sparta zcela v souladu s pravidly. Costa totiž zahrál ve skluzu zadní rukou, kterou měl nataženou nahoru. A tady nezbývá než fouknout do píšťalky.



Jiné by to bylo, kdyby se balon dotkl pouze (on se jí totiž také dotkl) Costovy přední ruky. To by penalta nebyla, a to dokonce ani v případě, že by ji hráč měl pod sebou, nataženou od těla. Argumenty o ruce nastřelené z bezprostřední blízkosti či o přirozeném pohybu v tomto případě neobstojí.

Vše o zimních olympijských hrách 2018 najdete zde >>

 







Klasická verze
Mobilní verze