30. září 2016 • 15:20

Kadlec, Totti a další. UEFA vybrala střelce Sparty do týmu týdne

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za báječný výkon se dočkal Václav Kadlec zasloužené odměny. Střelec dvou gólů Sparty při vítězství nad Interem Milán 3:1 se dostal do nejlepší jedenáctky týdne v Evropské lize, kterou sestavuje Evropská fotbalová unie UEFA. Kromě něj v ní nechybí třeba legenda AS Řím Francesco Totti.



V minulé sezoně to byl celkem běžný jev. Do nejlepší sestavy kola se sparťané objevovali během svojí jízdy do čtvrtfinále celkem pravidelně. Po vítězství 3:0 na hřišti Lazia Řím v osmifinálové odvetě v ní měli hned trojnásobné zastoupení (Bičík, Costa, Krejčí).

Tentokrát Kadlece zařadila UEFA do zálohy, ačkoliv dočasný trenér Sparty David Holoubek vysunul nejdražší posilu v historii české ligy úplně na hrot. Kromě toho je Kadlec nominovaný na cenu pro nejlepšího hráče týdne, kterou volí fanoušci.

V elitní jedenáctce se nachází ještě legendární Francesco Totti, který asistoval u tří ze čtyř gólu AS Řím při vítězství 4:0 nad Astrou Giurgiu. Dostalo se i na německého reprezentačního obránce Benekta Höwedese ze Schalke, či dva ze tří hráčů, kteří mají na kontě po druhých zápasech už tři góly (Bailey z Genku a Joaozinho z Krasnodaru).

Nejlepší sestava týdne v Evropské lize
Waterman (APOEL) – Martina (Southampton), Höwedes (Schalke), Criscito (Petrohrad) – Bailey (Genk), Marcelo Díaz (Celta Vigo), Kadlec (Sparta), Schönbächler (FC Curych) – Totti (AS Řím), Joaozinho (Krasnodar), Kilduff (Dudalk)

Václav Kadlec: Pomohla nám dobře zvolená taktika
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud