Jan Podroužek
23. listopadu 2016 • 21:05

Není Zeman jako Zeman. Na českého kouče v Římě stále vzpomínají

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ŘÍMA | Stačilo jenom napsat na papír ZEMAN. Nic víc, prostě Zeman. A už se štěbetalo. Mezi italskými novináři stačí jenom naznačit, a všechno jde stranou. Je fakt, že o síle jména Zdeněk Zeman v Itálii a notabene v Římě se docela dobře ví. Ale když to člověk zažije na vlastní kůži...(online čtvrtek, 21:05 na iSport.cz)



Byl to obyčejný výměnný obchod, jaký se děje běžně. Novinář z jedné země napíše pravděpodobnou sestavu kolegovi ze zahraničí, a ten mu to vrátí stejně. Když se na papíře začalo na levé plzeňské záloze rýsovat jméno Martina Zemana, obdivně to zasyčelo.

Každý věděl, že to není ON. Ale bylo vidět, jak to příjmení funguje. „Fanoušci Lazia a AS, kteří se obecně dost nesnášejí, mají v jedné věci stejný názor. Že Zdeněk Zeman je skvělý.

"Pamatuji, když se Zeman do AS vrátil. Měl tu docela špatné výsledky a nakonec ho vyhodili, ale já byl i tak šťastný jen za to, že tu byl,“ vzpomínal na dva roky staré působení českého rodáka novinář Lorenzo Scalia.

Mladší Zeman, Martin, už nedávno AS uštknul. Krásným centrem nahrával na vyrovnávací gól Marku Bakošovi, díky němuž začala Viktoria skupinu Evropské ligy remízou 1:1 se slavným soupeřem.

Plzeň vyrazila do Říma. Pivarník bude sledovat i vývoj ve Vídni
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud