9. prosince 2016 • 12:11

Inter trápil bojkot, Sparta ovládla San Siro. Ale dali jí znak Southamptonu

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Interu Milán výmluvně dali najevo, co si myslí o vystoupení svého klubu v Evropské ligy. Poslední místo ve skupině je v podání italského velkoklubu totální propadák. Závěrečný zápas ve skupině se Spartou (2:1) vidělo podle oficiálních údajů jen 5000 diváků, drtivá většina z 80 000 míst zůstala prázdná.



V zápase, ve kterém už šlo o prestiž o prémii za vítězství, pojali příznivci obou stran rozdílně. Fanoušci Interu Milán se rozhodli zápas bojkotovat. Na stadion pouze přinesli transparent, který rozvinuli nad prázdnou tribunou určenou pro kotel domácích. „Tohle je vše, co si zasloužíte za nedůstojné úsilí a čtyři porážky v pěti zápasech. Ostuda!“ vysvětlili jednoznačně, co si myslí o zpackaném vystoupení.

Také ze strany sparťanských fanoušků se ozval pískot ještě před výkopem. Na vině však byli pořadatelé, kteří přiřadili při představování sestav k hostujícím hráčům logo Southamptonu, dalšího ze soupeřů ve skupině K.

Jinak bylo u sparťanů mnohem veseleji, přestože zápas skončil pro Spartu porážkou. Sektor pro hosty, který obsadilo dva a půl tisíce fanoušků, zůstal jednoznačně nejhlučnějším místem na stadionu. „V evropských pohárech sbírám zážitky, které si za dvacet let budu pamatovat a tohle bude jeden z nich. To, když jsme šli na San Siru na rozcvičku a byli slyšet jenom naši fanoušci,“ ocenil záložník Bořek Dočkal atmosféru v jednom z nejslavnějších fotbalových chrámů.

Fanoušci Interu Milán na zápas se Spartou nedorazili, místo toho nechal na ochozu naštvaný vzkaz
Fanoušci Interu Milán na zápas se Spartou nedorazili, místo toho nechal na ochozu naštvaný vzkaz

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >> 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud