16. února 2017 • 13:54

Pogbův starší bratr před vzájemným zápasem práskl: Paul po prohře šílí!

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrteční první kolo play-off Evropské ligy nabídne nemálo zajímavých zápasů. To nejatraktivnější klání se zřejmě odehraje na Old Trafford, kde se proti sobě vůbec poprvé postaví dva z bratrů Pogbových. Starší Florentin, který velí obraně Saint Etienne, v rozhovoru pro UEFA.com mluvil o tom, jak se na "malého bráchu" Paula, nejdražšího fotbalistu planety, těší. A taky o tom, že hvězda Manchesteru United i přes všechny svoje dovednosti nezvládá jednu věc - prohrávat.



"Konečně nastal ten den, kdy se potkáme na jiném hřišti, než tom v naší ulici," rozplýval se Florentin Pogba který narozdíl od o tři roky mladšího Paula nereprezentuje Francii, ale Guineu. Třetí do party, Florentinovo dvojče Matthias, bude zápas sledovat z nizozemského Rotterdamu, kde válí za tamní Spartu. "Matthias bude fandit svým bratrům," řekl obránce Saint Etienne.

Šestadvacetiletý Florentin si nemyslí, že slavnějšího bratra tíží nálepka nejdražšího hráče světa. "Nenechává se tím zviklat. Prostě si hraje svůj fotbal, i když všechno, co udělá, přiláká třikrát nebo čtyřikrát víc pozornosti. Zvládá to, protože je od malička psychicky silný," řekl v rozhovoru.

Obránce Saint Etienne ale v zápětí dodal, že jedna věc přece jen klidného Paula rozzlobí. "Nerad prohrává, začne to v něm vřít, když nevyhraje. Já se už přizpůsobil, říkám, že neprohráváte, ale učíte se. Ale když je Paul poražený, úplně zešílí."

Ačkoli nejmladší z Pogbových je nejdražší hvězdou nejbohatšího týmu světa, starší sourozenec z jeho statut dává před vzájemným zápasem stranou: "Může vyhrát všechny trofeje na světě, ale pořád to bude můj malý bráška."

Paul Pogba se do Manchesteru vrátil v létě roku 2016 z Juventusu za 2,8 miliardy korun a pomáhá mu útočit na pohárové příčky, na které Red Devils momentálně ztrácejí bod. Podobně o Evropu bojuje i Florentinovo Saint Etienne, které je v Ligue 1 jen bod za čtvrtým Lyonem. 

Záložník Manchesteru United Paul Pogba v akci proti Hullu
Záložník Manchesteru United Paul Pogba v akci proti Hullu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud