22. února 2017 • 18:31

Trenér Rostova je obezřetný a varuje: Spartak vyhrál 4:1 a nepostoupil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Rostova Ivan Daniljanc je navzdory vysokému vítězství 4:0 v prvním zápase druhého kola Evropské ligy nad pražskou Spartou před čtvrteční odvetou opatrný. Kdyby podle něj domácí dali rychlý gól, vrátili by se do hry o postup do osmifinále.



"První zápas bych rozdělil na dvě části. Do vyloučení a po vyloučení," připomněl čtyřiašedesátiletý kouč, že Rostov hrál v úvodním utkání od 31. minuty přesilovku poté, co Tiémoko Konaté dostal druhou žlutou kartu. "Než se to stalo, bylo to vyrovnané. Pak Spartu srazilo vyloučení a dva rychlé góly do poločasu," dodal.

Kouč Sparty Tomáš Požár označil případný postup za velmi nepravděpodobný zázrak, Daniljanc však nevěří, že by se letenský celek vzdal naděje na postup. "Nevěřím, že by někdo odmítl možnost postoupit do dalšího kola Evropské ligy nebo Ligy mistrů. Byť je třeba šance minimální," prohlásil.

Trenér Rostova: Vedeme 4:0, ale ve fotbale je možné všechno
Video se připravuje ...

Kdyby Sparta dokázala dát rychlý gól, mohlo by se podle něj stát ledacos. "Sparta to bude mít složité, ale fotbal je specifická záležitost. Zrovna dneska jsme vzpomínali, jak Spartak Moskva vyhrál v Poháru UEFA nad Werderem Brémy doma 4:1, zatímco venku prohrál po prodloužení 2:6 a vypadl," uvedl.

Spartu podle něj neoslabí ani absence záložníka Bořka Dočkala , který jedná v Číně o přestupu. "Pro Spartu je to velmi důležitý hráč, ale z vlastní zkušenosti víme, že jde hrát i bez nejlepších hráčů. Sparta není o hvězdách, ale je to především tým, co pracuje jako celek. Zítra to bude boj. Sparta je i s ohledem na výsledek z Rostova kvalitní tým," prohlásil Daniljanc.

Bez Dočkala se naše cíle nemění, říká Požár před odvetou
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud