8. března 2017 • 18:59

United čeká v Rostově oraniště! Mourinho: Nevěřím, že budeme hrát

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přemožitel Sparty Rostov v Evropské lize nakonec ve čtvrtek slavný Manchester United vyzve. Dlouhou dobu sice panovaly pochyby o kvalitě trávníku, ale UEFA dnes rozhodla, že se zápas odehraje podle plánu. Jak je vidět na fotkách, trávník ale skutečně není v ideální kondici.



S podobným verdiktem však "Red Devils" nejspíš počítali, jinak by dlouhou cestu do Ruska ze severu Anglie nevážili. Ale trenér José Mourinho si na předzápasové tiskové konferenci stejně zjevně rozladěný postěžoval: "Pořád nemůžu uvěřit, že na tom budeme hrát."

Nebylo by to poprvé, kdy by United letos kvůli počasí neodehráli zápas. Letní přípravné utkání proti městskému rivalu ze City na pekingském olympijském stadionu Čapí hnízdo se také neodehrál, jelikož tamní trávník po silném dešti údajně připomínal bažinu. A podle portugalského kouče na tom je trávník v Rostově podobně.

Pogba na při tréninku v Rostově
Pogba na při tréninku v Rostově

Naopak jeho ruský protějšek Ivan Daniliants zůstal naprosto v klidu: "Na trávníku se nic nestalo a když jsme hráli proti Spartě, tak byl ještě v horším stavu," nezapomněl připomenout výprask 4:0, který si ze stadionu Olimp 2 přivezl český vicemistr.

"Jsme si vědomi, že to není rozhodnutí našeho klubu, ale rozhodnutí UEFA. Samozřejmě bychom ale rádi hráli na lepším trávníku, jako je třeba ve Wembley," dodal.

Pogba a spol. tak nakonec na zmrzlý ruský trávník zítra od 19 hodin vyběhnou a až průběh zápasu ukáže, jestli měl Mourinho pravdu a některý z jeho svěřenců třeba neodnese stav hřiště ošklivým zraněním.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Bournemouth 1:1. Ibrahimovic nedal penaltu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud