20. července 2017 • 19:55

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Shamrock 2:0. Uhrinův tým slaví postup

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mladé Boleslavi postoupili do 3. předkola Evropské ligy. V odvetě 2. předkola doma porazili Shamrock Rovers 2:0 a v součtu s úvodní výhrou 3:2 si s přehledem pohlídali první postup v pohárech od roku 2014. Nyní je čeká albánské Skënderbeu, které vyřadilo Kajrat Almaty. Po úvodní remíze 1:1 doma vyhrálo 2:0.



Góly dali Jan Chramosta a Golgol Mebrahtu, kteří rozhodli i první zápas a potvrdili střeleckou formu. Středočeši pohlednou kombinační hrou bavili diváky, čtvrtý tým irské ligy zahrozil jen nastřelenou tyčí.

Nový generální sportovní manažer a trenér Dušan Uhrin mladší zažil vítěznou obnovenou premiéru na boleslavském stadionu, kde v minulosti už dvakrát působil.

Domácí sice měli náskok z prvního duelu, ale v odvetě nechtěli nechat nic náhodě a od začátku útočili. Po několika závarech protáhl gólmana tvrdou střelou Přikryl, v 9. minutě už ale otevřel skóre Chramosta. Marešovi sice z pravé strany nevyšel centr úplně ideálně a míč mu sklouzl po noze, propadl však k Chramostovi a ten zamířil k tyči. Včetně přípravy se trefil v šestém ze sedmi utkání, do kterých nastoupil pod novým trenérem Uhrinem.

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Shamrock 2:0. Postup zajistili Chramosta a Golgol
Video se připravuje ...

Shamrock v tu chvíli musel dát alespoň tři góly, aby mohl pomýšlet na postup. To domácí uklidnilo a dobře kombinovali. Vrcholem byla 31. minuta, kdy Boleslavští předvedli pohlednou akci. Po dlouhé kombinaci prostrčil Chramosta míč do vápna na Přikryla, ten ještě přihrál vedle sebe na Mebrahtua. Australský útočník zachoval klid, zasekl míč obránci a s přehledem zakončil. Vstřelil svůj třetí gól v tomto dvojutkání.

Krátce po změně stran Shamrock přeci jen zahrozil, když po přetaženém centru hlavičkoval McAllister do protipohybu gólmana Diviše, toho ale zachránila tyč a domácí obránci pak míč odkopli do bezpečí. McAllister měl ještě jedno nebezpečné zakončení, ale jinak si Mladá Boleslav v klidu hlídala postup i výhru důležitou pro český koeficient.

Góly

Domácí: 9. Chramosta, 31. Mebrahtu

Hosté:

Sestavy

Domácí: Diviš – Pauschek, Da Silva, Čmovš, Fleišman – Rada, Mareš (77. Jánoš) – Přikryl, Matějovský (C) (83. Magera), Chramosta (64. Fabián), Mebrahtu

Hosté: Chencinski – Madden, Lopes, Webster, Byrne (67. Bone) – Clarke, McAllister (75. Connolly), Finn (C), Miele (72. Boyd) – Burke – Shaw

Karty

Domácí: Čmovš, Přikryl

Hosté: Shaw, Webster

Rozhodčí

Kruašvili – Chigogidze, Todria (všichni Gruzie)

Stadion

Adidas Aréna, Mladá Boleslav

Návštěva

4727 diváků

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Shamrock 2:0. Postup zajistili Chramosta a Golgol
Video se připravuje ...
Boleslav postupuje přes Shamrock, Uhrin potvrdil dvě posily
Video se připravuje ...
Boleslavští postupují a už vyhlíží start ligy. Těšíme se, shodují se Matějovský s Chramostou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud