28. července 2017 • 10:53

Spartě ukázali, jak se má bojovat. Byli jsme jako opaření, hlesl Štetina

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Lukáš Štetina věří, že hra fotbalistů Sparty se bude den ode dne zlepšovat a letenský celek navzdory čtvrteční prohře 0:2 v úvodním zápase třetího předkola Evropské ligy s Crvenou Zvezdou Bělehrad ještě zabojuje o postup.



Sparta přes léto prošla rozsáhlými změnami, když vedle italského trenéra Andrey Stramaccioniho přivedla deset nových hráčů včetně Štetiny. A první ostrý zápas pod vedením bývalého kouče Interu Milán a Panathinaikosu jí vůbec nevyšel. Ve 13. minutě potrestal zaváhání hostující obrany Boakye a po přestávce se z dálky prosadil Kanga.

"Na začátku jsme byli jako opaření a z tlaku jsme se nedokázali dostat," řekl Štetina novinářům v rozhovoru pro klubovou televizi. "U prvního gólu jsme zaspali. Nevím, jestli se někdo otočil k míči zády, už si to moc nevybavuju. Někdo se měl postavit před míč a bylo by to vyřízené," dodal.

Crvezna Zvezda celý zápas Spartu přehrávala a Pražané se budou muset podle Štetiny hodně zlepšit, aby mohli za týden v odvetě pomýšlet na postup. "Ukázali nám recept, jak se má bojovat. Jezdili do poslední minuty. My to musíme otočit a to stejné jim ukázat u nás. Každý by měl bojovat dvojnásobně co dnes," přidal slovenský stoper.

Pomoci by Spartě měl i první zápas nového ročníku české ligy s Bohemians 1905, který ji čeká v neděli. "Zase si můžeme ukázat pár věcí, co bylo špatně, zlepšit je a připravit se na odvetu. Den ode dne to bude lepší," prohlásil Štetina.

"Musíme zapracovat na víc věcech. Hodně jsme ztráceli v přechodové fázi. Měli bychom zapracovat na tom, abychom dostali víc míčů do vápna na Marca (Janka). Toho bylo tam bylo málo," dodal.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud