19. října 2017 • 23:24

Slávistický balet: ťuk, ťuk, gól! Trefu na Villarrealu ocenil Berger i Kuka

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejkrásnější gól Slavie v této sezoně? Po remíze 2:2 v Evropské lize na Villarrealu je tu žhavý favorit. Trefa, kterou zvyšoval Danny v prvním poločase na 2:0, oslovila všechny fotbalové estéty. Rychlá kombinace rozebrala v 30. minutě obranu jednoho z předních španělských celků. Uznání dali na dálku najevo také bývalí hráči Slavie.



Byla to blesková akce, jaká v podání českých týmů není často k vidění. Jakmile poslal Jakub Hromada míč k Michalu Frydrychovi, šlo všechno neuvěřitelně rychle. Z prvního doteku putoval balon k dynamicky nabíhajícímu Janu Sýkorovi, ten opět okamžitě posílal míč okamžitě do vápna.

Domácí obrana se soustředila na autora první branky Tomáše Necida , pokrýt nabíhajícího Dannyho už nezvládala. "To bylo učebnicové," tvrdil ve studiu ČT sport bývalý kapitán Slavie Erich Brabec . Portugalský záložník, který dostal kapitánskou pásku, zakončil s jistotou.

Nadšení z krásné trefy dal najevo Patrik Berger. „Nádherná kombinace při druhém gólu,“ napsal na svém twitterovém účtu bývalý hráč Slavie, Dortmundu či Liverpoolu.

Akci vyzdvihl také další bývalý slávista Pavel Kuka. „Bylo to hlavně moderním postavením hráčů. Pravý bek vystoupil přesně, fantastický náběh Sýkory ve sprintu a kvalitní zakončení Dannyho,“ zmínil všechny, kteří se na gólu podíleli.

Ačkoliv Slavia měla blízko k vítězství, nakonec brala také nerozhodný výsledek. To je lepší bilance, než ve Villarrealu v nedávné minulosti zaznamenala Sparta a Plzeň. „Před zápasem bychom to brali. Sebrali jsme se z vyrovnání a odehráli slušný zápas,“ hodnotil Necid.

Patrik Berger chválil akci před druhým gólem Slavie na Villarrealu
Patrik Berger chválil akci před druhým gólem Slavie na Villarrealu

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud