20. října 2017 • 10:57

Direkt na tvrďáka z Kyjeva. Po zranění v Evropské lize zkrvavil celý dres

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jindy sám rozdává tvrdé rány, teď ale jednu pořádnou schytal i on. Domagoj Vida, kapitán a stoper Dynama Kyjev, kvůli krvavému šrámu na hlavě nedohrál čtvrteční utkání Evropské ligy s Young Boys Bern (2:2). V 80. minutě musel kvůli masivnímu krvácení střídat, pohled na něj nebyl vůbec pěkný.



Vida, který nastoupil za chorvatskou reprezentaci před rokem na mistrovství Evropy proti Česku, je známý pro svůj nekompromisní styl. Neuhýbá ze soubojů, hru na stoperu má založenou na důrazu a tvrdosti.

Proti švýcarskému Young Boys Bern se mu důrazný styl nevyplatil. Vida se při hlavičkovém souboji srazil s Moumi Ngamaleuem tak ošklivě, že potřeboval okamžité lékařské ošetření.

Osmadvacetiletý kapitán Dynama Kyjev hodně krvácel, přesto si nechal zavázat hlavu a zkusil se vrátit na hřiště. Po chvíli ale byl nucený trávník opustit, protože krev prosakovala z obvazů a ušpinila mu téměř celý dres.

Vida chtěl hrát, jenže se zakrváceným obličejem to vážně nešlo. V 80. minutě tak sundal z ruky kapitánskou pásku a pustil na hřiště svého náhradníka.

Dynamo nakonec doma remizovalo s Young Boys Bern 2:2, po třech odehraných kolech vede tabulku skupiny B Evropské ligy se sedmi body. Vida do ukrajinského klubu přestoupil v roce 2013, za chorvatskou reprezentaci odehrál už 51 zápasů, v lize získal dva tituly.

Chorvatský stoper Domagoj Vida, kapitán Dynama Kyjev, měl v utkání Evropské ligy s Young Boys Bern krvavý šrám na hlavě a musel střídat
Chorvatský stoper Domagoj Vida, kapitán Dynama Kyjev, měl v utkání Evropské ligy s Young Boys Bern krvavý šrám na hlavě a musel střídat

Skupina B

Z V R P Skóre B
1. Kyjev 6 4 1 1 15:9 13
2. FK Partizan 6 2 2 2 8:9 8
3. Young Boys 6 1 3 2 7:8 6
4. Korca 6 1 2 3 6:10 5

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud