30. října 2008 • 19:03

Slavia s Aston Villou asi v televizi nebude

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápas Slavie v Poháru UEFA s Aston Villou nebude zřejmě vysílat žádná z českých televizí. Vedení klubu se zatím nedohodlo s žádnou stanicí, protože se mu nabízené částky zdály neodpovídající.



Slavia přivítá anglický klub ve čtvrtek 6. listopadu v Edenu.

"Nejvyšší nabídka přibližně odpovídala ceně čtyř stovek vstupenek na toto utkání, což rozhodně nepovažujeme za adekvátní," řekl dnes na klubovém webu slávistický mluvčí Ondřej Zlámal.

Cena vstupenek na duel s Aston Villou se pohybovala od 600 do 1100 korun. Stadion pro 21 tisíc diváků už je na zápas vyprodán.

"Domníváme se, že minimálně Česká televize jako veřejnoprávní médium by měla svým divákům vyjít vstříc a dát klubu adekvátní nabídku," dodal Zlámal s tím, že o utkání projevil i britský kanál Channel 5.

Utkání s Aston Villou je prvním vystoupením Slavie v základní skupině Poháru UEFA. Dalšími soupeři červenobílých jsou Žilina, Hamburk a Ajax.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud