3. listopadu 2008 • 16:41

Slavia proti Aston Ville v televizi? Možná

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naděje, že čeští televizní diváci uvidí čtvrteční zápas Poháru UEFA mezi fotbalisty pražské Slavie a Aston Villy, stále žije. Se Slavií začala jednat stanice Nova Sport.



Česká televize údajně nabízela, že z Edenu vyrobí přenos, který Slavia může prodat zahraničním zájemcům a dostane 200 tisíc korun, což vedení klubu odmítlo.

"S televizí Nova jednáme, je to jediná česká stanice, která vyjádřila přání tento atraktivní zápas vysílat. A my jsme velmi nakloněni k tomu, abychom se domluvili," řekl Rosen.

"Čtvrteční zápas je výjimečnou událostí. Slavia je jediným českým zástupcem v pohárech, vede ligu. Chceme, aby tahle událost byla i výjimečně oceněna," uvedl v tiskovém prohlášení generální ředitel klubu Petr Doležal.

Rosen dodal, že Slavia by byla spokojena s bezplatnou výrobou signálu a částkou půl milionu korun, což Česká televize neakceptovala. Slavia tak zadala výrobu televizního signálu externí firmě a přenos prodá minimálně anglickému kanálu Channel 5.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud