Karel Häring
14. července 2011 • 04:59

Viktoria Plzeň může narazit na slavné Rangers

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po drtivé výhře na hřišti Pjuniku Jerevan mohou fanoušci Viktorie Plzeň začít přemýšlet o losu 3. předkola Ligy mistrů, který se uskuteční tento pátek. V něm bude vítěz Gambrinus ligy zařazen mezi nenasazenými celky a může narazit například na glasgowské Rangers. Většina celků je však „hratelných“.



Rangers, FC Kodaň, BATE Borisov, Maccabi Haifa, D. Záhřeb, Trondheim, Partizan Bělehrad, APOEL Nikósia, Wisla Krakow a Sturm Graz. Z této desítky se bude velmi pravděpodobně rekrutovat soupeř Viktorie Plzeň pro 3. předkolo.

S výjimkou prvních dvou jmenovaných celků musí všichni ostatní teprve postoupit z 2. předkola, pokud by se jim to nepovedlo, převzal by jejich nasazenou pozici jejich přemožitel.

Tým trenéra Pavla Vrby nejprve potřebuje potvrdit výborný výsledek z Jerevanu v domácí odvetě, ale výhru 4:0 by neměl pustit. Pakliže splní povinnost, ve 3. předkole se popere nejen o místo v kvalifikačním play off Ligy mistrů, ale také o zhruba osmdesát milionů korun. Tuto sumu by mu totiž garantoval úspěch ve 3. předkole.

Los se uskuteční v pátek ve švýcarském Nyonu, své protivníky pro stejnou fázi Evropské ligy se dozví i pražská Sparta, Mladá Boleslav a Baumit Jablonec. Ten však musí nejprve úspěšně projít druhým předkolem.

Koho také může Plzeň ve 3. předkole LM potkat
Glasgow Rangers, FC Kodaň, BATE Borisov, Maccabi Haifa, D. Záhřeb, Trondheim, Partizan Bělehrad, APOEL Nikósia, Wisla Krakow , Sturm Graz

Góóólll!!! Marek Bakoš se raduje po proměněné penaltě
Góóólll!!! Marek Bakoš se raduje po proměněné penaltě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud