16. srpna 2011 • 21:59

VIDEO: Horváth rozhodil Kodaň hlavou, dorazila ji parádní trefa Filla

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

GÓLY PLZNĚ A KODANĚ - Neuvěřitelné! Plzeň si vyšlápla na favorizovanou Kodaň a v prvním utkání play-off Ligy mistrů ji porazila na jejím hřišti 3:1. Nečekaného vedení 2:0 se ujala po přestávce. A i když Kodaň snížila, dorazila ji v 79. minutě parádní trefa střídajícího Martina Filla. Plzeň se tak výrazně přiblížila účasti v milionářské Lize mistrů!



K vedení Plzni pomohla vydařená sedmiminutovka na začátku druhého poločasu v rozmezí 52. a 59. minuty. Kodaň snížila, jenže pak přišla Fillova paráda.

52. minuta: Kolář asistoval u vlastního gólu (1:0)

Tohle byl pořádný šok pro domácí Kodaň. Centr letící na hranici pokutového území posunul chytře a hlavně neobvykle hlavou Horváth na nabíhajícího Koláře.

Kolář se parádně postaral o první gól Plzně.
Video se připravuje ...

Ten vlétl do souboje s obráncem odvážně a donutil kodaňského beka Ottesena, aby si míč srazil do vlastní branky. Brankář Wiland už nedokázal zmatkům v obraně zabránit.

59. minuta: Invaze skončila trefou Pilaře (2:0)

Byla to jedna z parádních akcí nejlepšího hráče utkání Milana Petržely. Podél postranní čáry pronikl na polovinu Kodaně a nacentroval do pokutového území, kde míč sklepl Ďuriš pro lépe postaveného Pilaře.

I když možná lépe postaveného, nicméně v dost obtížné situaci, protože míč mířil přesně k nohám rozhodčího. Štírek Pilař se mu ovšem šikovně vyhnul a ještě stihl míč po zemi trefit přesně do protipohybu bezmocného Wilanda.

Takhle krásně zavěsil Václav Pilař, který zvyšoval skóre na 2:0.
Video se připravuje ...

69. minuta: Smolař Ottesen snížil na 1:2

Domácí se dočkali dólu až téměř po 70 minutách hry, kdy po rohu plzeňská obrana neuhlídala smolaře Ottesena, který se trefil hlavou přesně k tyčce.

Tímto gólem Kodaň snížila, ale na další góly se nezmohla.
Video se připravuje ...

79. minuta: Nechytatelná rána Filla na 3:1

Kdo čekal, že se Plzeň po gólu Kodaně položí, ten byl na omylu. Na její polovinu vyrazil osamocený střídající Martin Fillo, který nahradil do té doby skvělého Petrželu. Na hřišti byl přitom Fillo jen tři minuty!

Fillo už při průniku do obrany Kodaně vypadal, že akci zastavil a čeká na okraji pokutového území na spoluhráče. Pak ale udělal rychlou kličku a levačkou namířil přímo do šibenice překvapeného Wilanda.

A takto dokonal vítězství Plzně 3:1 Martin Fillo.
Video se připravuje ...


Plzeň uhrála v Kodani fantastický výsledek, který jí dává naději do odvety.
Plzeň uhrála v Kodani fantastický výsledek, který jí dává naději do odvety.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud