Karel Häring
17. srpna 2011 • 08:21

HODNOCENÍ: Jak si vedli fotbalisté Plzně v Kodani

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PLZEŇŠTÍ POD LUPOU - První zápas čtvrtého předkola Ligy mistrů zvládla hostující Plzeň na horké půdě Kodaně na jedničku. První poločas sice skončil bezbrankovou remízou a domácí byli lepším týmem, ale do druhé půle vstoupil český zástupce jako vyměněný. Plzeňští byli najednou všude dříve, tvořili si šance a přišly góly. Průměrnou pětku obdržel pouze Trapp, jinak celý tým byl ohodnocen nadprůměrnými čísly. Gólman Čech, Čišovský, Bystroň, Pilař a Petržela dostali osmičku, Daniel Kolář dokonce devítku.



Zde je hodnocení plzeňského týmu, jak hráče přímo v Kodani viděl redaktor Sportu.

Marek ČECH 8
V prvním poločase měl nejvíce práce při rohových kopech, ale spolu s obranou je dokázal vyřešit. Vypadal jistěji než Daněk, což působilo pozitivně na celý tým. Skvěle zasáhl v 62. minutě.

Pavel HORVÁTH 8
V Kodani už vědí, že má nejen dobrou levačku. Do gólové šance dokáže přihrát hlavou, jako v prvním případě. Jeho pas na Filla před třetím gólem byl jedinečný - a byl pravou nohou...

František RAJTORAL 7
Nedostával se ke svým typickým výpadům, nicméně nezůstával ani zalezlý. Pravou stranu si hlídal zodpovědně. Odvedl spolehlivý výkon.

Daniel KOLÁŘ 9
Operoval na velkém prostoru a byl nablízku, když spoluhráči potřebovali na malém prostoru překonat presink domácích. Výborný výkon korunoval velkým podílem na prvním gólu.

Marián ČIŠOVSKÝ 8
Jestli se nestane nic nečekaného, pak se tento slovenský obránce zařadí mezi nejlepší beky české ligy. Vyzařuje z něj jistota, byl vždy v pravou chvíli na správném místě.

Petr TRAPP 5
Poctivý, snaží se toho hodně oběhat, několikrát dobře zdvojil obránce, ale rozehrávka je stále jeho handicap. Ve 39. minutě zapomněl na Claudemira, byla z toho nebezpečná střela.

David BYSTROŇ 8
Nijak si to nekomplikoval a nic nevymýšlel, co k němu přiletělo, to odpálil pryč od Čechovy branky. Spolupráce s Čišovským mu funguje.

Pavel Horváth si užívá vítěznou radost bezprostředně po utkání v Kodani.
Pavel Horváth si užívá vítěznou radost bezprostředně po utkání v Kodani.

Václav PILAŘ 8
Malý velký muž. Když je vám dvaadvacet a ve dvou těžkých zápasech v Trondheimu a Kodani vstřelíte gól, tak vás může hřát, že fotbal umíte. Na hřišti působí, jako by v Plzni hrál už roky.

David LIMBERSKÝ 7
Další jistota plzeňské defenzivy. Nezmatkoval, když bylo potřeba míč vyvézt, učinil tak, když bylo lepší balon odkopnout, nebál se toho. Několikrát zasáhl v klíčový moment, dobře četl hru.

Michal ĎURIŠ 7
Měl to těžké, většinou na něj letěl nakopnutý míč, takže souboje vyhrával střídavě. V několika případech vybojoval faul a snažil se i o průniky. Odměnou za práci byla přihrávka na Pilařův gól.

Milan PETRŽELA 8
Je správně drzý a to mu prospívá. Nezbavuje se zbytečně míčů, snaží se něco vymyslet. Včera přidal do svého rejstříku i hru tělem. Jeho sólo před druhým gólem bylo úžasné.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud