24. srpna 2011 • 19:00

VIDEO: Plzeň obsadila Prahu, fanoušci Viktorie přijeli pro Ligu mistrů

Autor: bko, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeň se právě teď přesouvá do Prahy. Tisíce fanoušků fotbalové Viktorie jsou na cestě do Edenu, kde od 20:45 čeká odveta play off Ligy mistrů proti Kodani. Na nádraží ve Vršovicích krátce před sedmou zastavil speciální vlak, kterým dorazilo na pět set fanoušků, další tisíce přijíždí autobusy a po vlastní ose.



Celkem by do Edenu mělo dorazit z Plzeňska na dvanáct tisíc fanoušků, zbytek dvacetitisícové kapacity pak doplní příznivci Kodaně a lidé ze všech koutů České republiky.

"Viktorka - šampion!" ozývalo se ze stovek Vitkoriánských hrdel po cestě z Vršovic do Edenu. Policisté drželi fanoušky Plzně, kteří přijeli společně vlakem, pohromadě a jejich průvod uzavřeli do kordonu.

Fanoušci Plzně dorazili speciálním vlakem do Prahy
Video se připravuje ...

Fanoušci Plzně se přesunují z vršovického nádraží do Edenu
Video se připravuje ...

Žádné závažnější problémy se ale po cestě nevyskytly. Plzeňští příznivci doufají, že budou večer slavit postup do Ligy mistrů - jejich týmu stačí nedostat tři góly.

Odvetný duel mezi Plzní a Kodaní začíná ve 20:45 a server iSport.cz vám nabídne podrobnou ONLINE reportáž doplněnou komentáři koučů Františka Straky a Davida Vavrušky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud