28. září 2011 • 23:37

Pulpit: Zlatan je top hráč, penaltu bych nejradši nekomentoval

Autor: kub, spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

OČIMA EXPERTA - První poločas se Plzni vydařil. Ve druhém ze hry trochu vypadli Jiráček s Horváthem a byla pod velkým tlakem. Těmito slovy hodnotil výkon Západočechů žižkovský kouč Martin Pulpit. Vyzdvihnul zejména útočníka Zlatana Ibrahimovice, který měl na vítězství AC Milán velký podíl.



„Plzeň se prezentovala tím, co je jí vlastní. Obranným blokem, z kterého vyrážela do rychlých brejků. Ty táhli zejména Pilař, Petržela a Kolář a výsledkem byly dvě vyložené šance," připomněl gólové situace Martin Pulpit.

Podle něj tak mohla být Plzeň s výkonem v prvním dějství spokojena, byť milánské AC mělo rovněž nebezpečné akce.

"Ve druhé půli ze hry trochu vypadli Jiráček s Horváthem a hned to bylo znát. Nechci říct, že domácí vyloženě dominovali, ale jejich tlak byl ještě výraznější," všiml si Pulpit.

Výsledkem všeho byl gól z penalty, kterou po ruce stopera Čišovského proměnil Zlatan Ibrahimovic. "Pokutový kop bych nejradši nekomentoval. Na takovém fóru asi mají kluby jako AC Milán přednost, i když se míč Čišovského ruky skutečně dotknul," řekl k spornému momentu kouč Žižkova.

Chválil zejména Ibrahimovice, který patřil k nejlepším fotbalistům na ploše. "Nechci nikoho kritizovat. Ale bylo vidět, že s ním stoperská dvojice měla obrovské problémy. Na takového útočníka zkrátka Čišovský s Bystroněm v naší lize nenarazí," míní Pulpit.

"Jako fanoušek Interu Milán jsem byl rád, když Zlatan z klubu odešel, protože podle mě není týmový fotbalista, nemá kolektivní myšlení. Ale proti Plzni prokázal, že je to top hráč, pauza na něm nebyla vůbec znát," zakončil.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud