25. dubna 2012 • 00:02

Radost kalí karetní tresty. Chelsea půjde do finále bez čtyř opor!

Autor: jon, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Emoce, zasloužená, obrovská postupová euforie. Fotbalisté Chelsea se po hrdinském výkonu na Nou Campu proti Barceloně mohou těšit na finále Ligy mistrů. Radost z postupu do bitvy o vítězný pohár jim může kazit fakt, že v něm budou postrádat hned čtyři hráče základní sestavy!



Byl to úžasný večer. Takový, kvůli kterému se vyplatí zůstat u televize a koukat na fotbal. Krásné góly, překvapivé momenty a naprosto nečekaný závěr, po kterém slaví postup do finále podceňovaná Chelsea.


Blues na Barceloně odehráli jedno z největších utkání historie. V devíti lidech dokázali odolat náporu nejlepšímu týmu světa, remizovali 2:2 a čeká je utkání o titul v Champions League.

Jenže v bitvě o kýženou trofej budou londýnskému celku chybět čtyři velké opory. Kvůli zbytečnému vyloučení o vrchol sezony přijde kapitán John Terry, karetní tresty z finále vyřadí další tři hráče.

Žluté varování totiž na Nou Campu vyfasovali i Meireles, Ivanovič a Ramirés, kteří kvůli předchozím kartám byli v ohrožení. V květnovém finále tak spolu s Terrym všichni budou kouči Di Matteovi chybět...

Zejména defenziva Chelsea absencí Terryho, Ivanoviče a štítového záložníka Meirelese značně utrpí. Už teď je tedy jisté, že "Blues" do finále zdaleka nepůjdou kompletní. Ať to bude proti favorizovanému Realu, nebo mnichovskému Bayernu. 

Ramires se raduje z branky, která se ukázala být jako rozhodující
Ramires se raduje z branky, která se ukázala být jako rozhodující

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud