6. března 2013 • 00:01

Karate bylo NANIc! Červená karta rozhodla o vyřazení United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zkrat Naniho rozhodl šlágr Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Realem Madrid (1:2). Portugalec v dresu „Rudých ďáblů“ se nechal vyloučit za stavu 1:0 pro jeho tým. Real byl v tu chvíli na lopatkách, jenže Naniho karatistická vložka ohodnocená červenou kartou postavila „Bílý balet“ na nohy. Ten nakonec slavil postup a Nani se může těšit na pořádný fén od Sira Alexe Fergusona.



Zápas se přitom na začátku druhé půle výrazně naklonil na stranu United, protože si dal vlastní gól obránce Realu Sergio Ramos. A při gólové akci si Nani připsal plusové body, protože právě on obral o míč Varaneho a pak ho poslal před branku. Tam rozehrál biliár, zasáhl útočícího Welbecka a následně se od Ramose odrazil do sítě.

VIDEO: Podívejte se na KARATE v podání Portugalce Naniho proti Realu

Jenže, jak rychle Nani kladné body získal, tak o ně i přišel. O necelých deset minut později už odcházel z placu, když zasáhl kopem do břicha soupeře. Tenhle zásah by zabodoval možná v karate, ale tady jej sudí ocenil červenou kartu.

V tu chvíli Sir Alex Ferguson nazlobeně bouchl rukama do kolen, vyskočil ze svého místa a pelášil k čáře, aby dal co proto sudímu. Své si vyslechl i Nani.

Po jeho zkratu totiž Real Madrid nastartoval a zápas otočil. Nejprve parádní ranou z dálky s pomocí tyče vyrovnal Modrič, aby se do hlavní role bitvy pasoval jiný Portugalec – Cristiano Ronaldo.

Hráči Realu Madrid slaví Ronaldův gól do sítě Manchesteru United, CR7 se nechal objímat, ale spíš se za gól omlouval United
Hráči Realu Madrid slaví Ronaldův gól do sítě Manchesteru United, CR7 se nechal objímat, ale spíš se za gól omlouval United

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud