6. března 2013 • 16:32

Mladík u televize nevydýchal červenou kartu pro Naniho a volal na policii

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Červená karta pro Naniho v zápase s Realem Madrid (1:2) vytočila miliony fanoušků Manchesteru United po celém světě. Dokonce se našli i tací, kteří neváhali nahlásit tureckého sudího Cüneyta Cakira policii. Osmnáctiletý mladík, který sledoval odvetu osmifinále Ligy mistrů doma u televize, vytočil policejní číslo, neboť považoval vyloučení Naniho za zločin.



Sudího za červenou kartu kritizoval po zápase Manchester United i trenér Realu José Mourinho. Sir Alex Ferguson byl natolik rozrušený, že mezi novináře raději poslal svého asistenta.

A nebyl jediný. Zlost pociťovali zejména fanoušci. Jeden z nich před koncem utkání zvedl telefon a kontaktoval policii. Rozzuřeně nahlásil "zločin" hlavního arbitra, který prý nekalým způsobem ovlivnil osmifinálovou odvetu.

Byť tato zpráva může leckoho rozesmát, policisté z mladíka příliš nadšení nebyli. A upozornili Brity, aby příště neplýtvali jejich časem.

„Venku mohou být lidé, kteří jsou v opravdovém nebezpečí a potřebují naší pomoc. Jenže musí počkat kvůli zbytečným hovorům, jako byl tento,“ řekl vrchní inspektor Ted Antill.

Osmnáctiletý teenager se později za své zkratkovité jednání omluvil. Řekl, že se jen nechal unést vypjatým zápasem.

Sir Alex Ferguson se po vyloučení Naniho hodně zlobil a měl co říct sudím. V oslabení Manchester United dostal dva góly a vypadl z Ligy mistrů
Sir Alex Ferguson se po vyloučení Naniho hodně zlobil a měl co říct sudím. V oslabení Manchester United dostal dva góly a vypadl z Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud