14. dubna 2014 • 18:30

Barcelona vládne! Ve finále juniorské Ligy mistrů rozhodl nový Fabregas

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbaloví junioři z FC Barcelona mohou slavit. Po vítězství nad Benfikou Lisabon 3:0 se stali vůbec prvními vítězi UEFA Youth League, tedy juniorské obdoby Ligy mistrů. Duel z Nyonu jsme sledovali ONLINE na iSport.cz!



MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 4. • 16:30
Benfica Lisabon
Benfica Lisabon
0:3
ONLINE
14. dubna
16:30
FC Barcelona
FC Barcelona
Góly

Domácí:

Hosté: 8. Tarín, 33. El Haddadi, 88. El Haddadi

Sestavy

Domácí: Graca – Ramos, Nunes (C), Alfaiate (83. Gomes), Rebocho – Costa (64. Pereira), Estrela, Rochinha – Santos, Guedes, Baldé

Hosté: Ondoa – Quintilla, Tarín, Riera (C), Godswill – Kaptoum (89. Ebwelle), Ortega, Enguene (72. Antonio) – El Ouriachi, El Haddadi (92. Rolón), Traoré

Karty

Domácí: Santos, Baldé, Nunes

Hosté: Godswill, Ortega, Riera, El Haddadi, Antonio

Rozhodčí

Zelinka (CZE) – Pelikán, Mencl (CZE) – Klossner (SUI)

Stadion

Colovray Stadium, Nyon

Zápas, který odřídili čeští sudí Miroslav Zelinka s asistenty Ondřeje Pelikánem a Kryštofem Menclem, rozhodli vítězové už v prvním poločase. Do dvougólového náskoku je poslaly góly Tarína, před přestávkou zvyšoval Munir El Haddadi. Marocký útočník, jehož trenér Arsenalu Arséne Wenger označil za nového Cesca Fabregase, pak výsledek ještě potvrdil svoji druhou trefou v zápase v samotném závěru utkání.

Ročník 2013/14 byl premiérovou sezonou juniorské soutěže. Účastnilo se jí 32 výběrů hráčů do devatenácti let rozřazených do skupin tak, jak byly rozděleny seniorské týmy, které se kvalifikovaly do Ligy mistrů. Vyřazovací část se už hrála nezávisle na výsledcích seniorských výběrů.

Zkušenosti s evropskými soupeři na podzim sbírali i hráči Viktorie Plzeň, ti však ve skupině D nestačili na postupující Manchester City a CSKA Moskva, ani na třetí mladíky Bayernu Mnichov. Český zástupce skončil beznadějně poslední se skóre 2:22 a šesti porážkami.

Finále UEFA Youth League Benfica Lisabon - FC Barcelona ONLINE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud