22. dubna 2014 • 23:45

Smutná zpráva pro Čecha! Sezona mu skončila, řekl Mourinho

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pro Petra Čecha letošní sezoně předčasně skončila. V semifinálovém duelu Ligy mistrů na hřišti Atlétika Madrid (0:0) si vykloubil rameno, které ho nepustí do zbývajících zápasů v tomto ročníku.



Smutnou zprávu potvrdil po zápase José Mourinho. "Pro Čecha sezona skončila," oznámil portugalský kouč. "Ale doufám, že bude alespoň schopen s námi oslavit nějakou trofej."

Reprezentační gólman musel ze hřiště už po čtvrt hodině hry. Při pádu si vykloubil rameno a druhou rukou ihned signalizoval střídání. Ještě během utkání byl převezen do madridské nemocnice, kde vyšetření potvrdilo vykloubení ramena.

"Je to velká škoda," lituje Čechovy absence obránce César Azpilicueta. "Petr je důležitý hráč Chelsea. A bude nám chybět stejně jako John Terry a vykartovaní Lampard s Mikelem. Ale nevzdáváme se. Budeme bojovat!" doplnil. V případě Terryho by však nemělo jít o vážné zranění.

V brance londýnského klubu nahradil Čecha zkušený australský gólman Mark Schwarzer, který se ve svých 41 letech stal nejstarším hráčem, který kdy zasáhl do vyřazovacích bojů Ligy mistrů.

"Ani jsem neměl moc času přemýšlet nad tím, že jdu na plac. Prostě jsem tam vběhl a udělal svou práci," uvedl Schwarzer, jenž bezchybným výkonem pomohl udržet čisté konto a dobrý výsledek pro odvetu.

"Atlético potřebovalo v tomto zápase zvítězit. My je zastavili. Odehráli jsme solidní utkání," pochvaloval si kouč Mourinho. Dodal, že rozhodující duel odehraje Chelsea doma na Stamford Bridge. "I když to bez Petra bude obtížné," uvědomuje si.

Domácí fotbalista Raul García se s omluvou sklání nad zraněným Petrem Čechem. Právě hráč Atlétika Madrid brankáři Chelsea zranění nepřímo přivodil
Domácí fotbalista Raul García se s omluvou sklání nad zraněným Petrem Čechem. Právě hráč Atlétika Madrid brankáři Chelsea zranění nepřímo přivodil

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud