23. dubna 2014 • 13:16

Čech potkal konkurenta Courtoise v tunelu. Pak se fotil v nemocnici

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Jako vždy byl soustředěný a přemýšlel pouze nad zápasem. Brankář Chelsea Petr Čech postával zamyšleně v tunelu a jen čekal na pokyn rozhodčího, po kterém se týmy vydaly na hřiště. V tom ho ale oslovil jeho budoucí konkurent Thibaut Courtois, který v Atlétiku hostuje. Pozdravili se a podali ruce. Bohužel pro českého gólmana skončilo semifinále Ligy mistrů (0:0) a celá sezona předčasně.



Lékařům se český gólman také podepsal zdravou levou rukou.Foto twitter.com
Poprvé se viděli v tunelu před vstupem na hrací plochu. Soustředěný český gólman si z počátku Courtoise nevšímal, zato mladý Belgičan se snažil získat jeho pozornost. Po oslovení následoval přátelský pozdrav.

V ostrém zápase se potkali teprve podruhé. Před dvěma lety londýnský klub podlehl Atlétiku 1:4 v Superpoháru. Včerejší souboj současného brankáře Chelsea proti budoucímu brankáři Chelsea trval ale pouhých 15 minut, než si Čech vykloubil rameno a vystřídal.

Svou „návštěvou“ však potěšil lékaře v madridské nemocnici, se kterými se po ošetření fotil a dal jim autogram.

Lékařům se český gólman také podepsal zdravou levou rukou.
Lékařům se český gólman také podepsal zdravou levou rukou.

Zajímavé je, že ke kontaktu s Raúlem Garcíou došlo poté, co do hráče Atlétika vrazil Čechův spoluhráč David Luiz. Ten později vyřadil ze hry i Johna Terryho.

A jaký výkon podal Courtois? Spolehlivý, byť ho Chelsea příliš nezaměstnala. Dvě střely Franka Lamparda a Fernanda Torrese snadno zneškodnil. A když bylo potřeba, ulovil ze vzduchu všechny centry „blues“.

Courtois na rozdíl od Čecha prožil klidný večer. Mnohem bouřlivější bude ale odveta na Stamford Bridge, slíbil trenér Chelsea José Mourinho .

Thibaut Courtois se snaží získat pozornost soustředěného Petra Čecha.Foto Repro ITV

Petr Čech a Thibaut Courtois, budoucí konkurenti v brance Chelsea.Foto Repro ITV

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud