Jan Podroužek
30. července 2014 • 09:46

ZNÁMKOVÁNÍ Sparty: Lafata má 10! Ale kde je Costa z jarní sezony?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta v prvním duelu třetího předkola Ligy mistrů dvakrát prohrávala, ale nakonec zejména díky hattricku Davida Lafaty porazila Malmö 4:2, a vytvořila si tak velice slibnou pozici do odvety. Letenský kanonýr vyfasoval v hodnocení deníku Sport nejvyšší známku 10, nejhůře dopadl levý obránce Costa.



Zpočátku to vypadalo, že Sparta znovu po roce dostane švédské kapky. Loni ji vyřadil z Evropské ligy Häcken, včera letenskému klubu uštědřilo dva gólové políčky Malmö. Jenže český šampion nakonec našel účinný protilék.

ZNÁMKOVÁNÍ: Všechny hráče najdete v galerii

David Bičík – 5
David Bičík – 5

Nepříjemného soupeře dokonale umrtvila medicína Davida Lafaty, který zaznamenal hattrick, a měl tak hlavní podíl na velmi slibné výhře 4:2.

„Podal výkon par excellence,“ uvedl sparťanský kouč Vítězslav Lavička. „Ukázal, jak je platný a důležitý. V nejkritičtějších momentech umí vzít odpovědnost na sebe a střílet důležité góly,“ dodal spokojeně.

Za týden, ve středu 6. srpna, může český mistr ve Švédsku i o gól prohrát, a přesto bude slavit postup do play off v boji o milionářskou soutěž.

Střelec David Lafata hattrickem vystřílel Spartě vítězství
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud