31. července 2014 • 12:48

Uvolní nasazení místo Spartě? Favorité v LM zatím klopýtají

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud fotbalisté Sparty po domácí výhře 4:2 zvládnou příští týden odvetu se švédským Malmö, půjdou do losu play off Ligy mistrů nejspíš mezi nasazenými. Nasvědčují tomu zaváhání všech pěti týmů, které mají lepší koeficient než tým z Letné, jenž je zatím nejlepším z nenasazených. To se po konci 3. předkola může změnit.



Legia Varšava - Celtic Glasgow 4:1

Největším překvapením středečního programu je vysoká prohra 1:4 Celtiku Glasgow na půdě Legie Varšava. Polské mužstvo navíc ještě v utkání neproměnilo dva pokutové kopy.

Karabach Agdam - Salcburk 2:1

Z dalších klubů, kteří by se v případě postupu zařadily mezi nasazené, zaváhal Salcburk v Ázerbájdžánu. Domácí mužstvo dohrávalo utkání jen v devíti hráčích. Také Rakušané končili zápas v deseti, ale zvrátit stav utkání nedokázali.

Debrecín - BATE Borisov 1:0

Již několikanásobný účastník základní skupiny LM také nečekaně zakopl.  BATE Borisov nezareagovalo na jediný gól domácích, který vstřelil v 56. minutě z penalty.

Aktobe - Steaua Bukurešť 2:2

Kazašský mistr už překvapil v 2. předkole, když vyřadil Dinamo Tbilisi s trenérem Michalem Bílkem. Nyní se snaží o další překvapení. Proti favorizované Steauě dokázali hráči Aktobe doma dvakrát vyrovnat.

HJK Helsinky - Apoel Nikósie 2:2

S Apoelem to o poločase vypadalo velmi špatně. Dvoubrankovou ztrátu z prvního poločasu však v Helsinkách dokázal smazat. I tak bude muset o postup ještě tvrdě bojovat

Odvety 3. předkola jsou naplánovány na příští týden.

Střelec David Lafata hattrickem vystřílel Spartě vítězství
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud